reklama
j.ost
asiaO
my również gratulujemyNo to się doczekałyśmyCiupinka na dole z prawej strony, równo 7 miesięcy po narodzinach:-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dziękujemy za gratulacje:-) Chyba zbieram się spac, bo przez te zębole noc może być marna
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Nie wiem czy to ząbki, nocka była spokojna ale dzisiaj jazda bez trzymanki Mała normalnie o 9-9:30 je i idzie spać, a dzisiaj od 9 do 11 wielkie darcie mordki (nawet godzinę po czopku p-bólowym) i kompletnie NIC nie zjadła i nie wypiła, pootwierałam 3 soki które zawsze lubiła, deserku też nie chciała, mieszałam soczki z mlekiem, sam soczek... nic, nic zupełnie nie chciała, to u niej nienormalne :sick:
W końcu 10 minut temu usnęła, całe szczęście, bo juz powoli wymiekałam...
W końcu 10 minut temu usnęła, całe szczęście, bo juz powoli wymiekałam...
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad Milenka teraz nie ma katarku... ja o te krople Was wczoraj pytałam tak na wszelki wypadek, chcę po prostu kupić jakieś inne i miec w domku A w tej chwili katarku niet Uszka nie trze, ale może to gardełko faktycznie, kto wie? Zauważyłam też u niej w środku buzi, zaraz przy samych ustach z boku dwie jasne plamki, albo to pleśniawki, albo (co wydaje mi się bardziej prawdopodobne) czymś się tam zraniła i może to ją boli i dlatego nie chce jeść :sick: