U nas jest to samo!!!Moje dziecko ma kupę grzechotek, pluszaków itp. gadżetów ale on woli piloty od tv albo np. komórkę potarmosić:-):-):-)
reklama
edi
mamusia Wojtusia
Dzikdzik WOjtek też bardzo lubi tę zabawkę.A lubi jeszcze woreczki bo szeleszczą i papier,czy gazetę;-) poza tym wszelkie gryzaki i..... centymetr krawiecki może się nim z 15 minut bawić bez szemrania
Taki roler też mamy,ale Wojtek chce go gryźć i wścieka się jak mu to nie wychodzi;-)
Taki roler też mamy,ale Wojtek chce go gryźć i wścieka się jak mu to nie wychodzi;-)
No tak - centymetr krawiecki to rewelka :-) komórka i pilot jest niezły , ale na chwilę. Paczka z chusteczkami do pupki to jest super zabawa - szeleści i jeszcze ze srodka mozna coś wyciągać, pieluszka to najlepsza zabawka na czas przewijania wiercipiętki :-).
Poza tym zabawki , grzechotki dla dzidziusiów są do kitu - bawi się nimi po 2 minuty i tyle. Balonik na wstążce jest niezły, aaa i najzwyklejsza tasiemka cieniutka kolorowa (wyciągnięta z mamy koszulki nocnej) jest ekstra tylko sama sie nie może nią bawić, zeby nie połknąć. Zresztą paczkę chusteczek też szybciutko otwiera , wyciąga albo wygryza sobie ze środka i trzeba pilnować, zeby sie papieru nie najadła.
Ostatnio bawimy się w "oglądanie kolorowych gazet" - pokazuję jej obrazki, jakieś paniusie na zdjeciach , a ona piszczy i śmieje się zachwycona.
Poza tym zabawki , grzechotki dla dzidziusiów są do kitu - bawi się nimi po 2 minuty i tyle. Balonik na wstążce jest niezły, aaa i najzwyklejsza tasiemka cieniutka kolorowa (wyciągnięta z mamy koszulki nocnej) jest ekstra tylko sama sie nie może nią bawić, zeby nie połknąć. Zresztą paczkę chusteczek też szybciutko otwiera , wyciąga albo wygryza sobie ze środka i trzeba pilnować, zeby sie papieru nie najadła.
Ostatnio bawimy się w "oglądanie kolorowych gazet" - pokazuję jej obrazki, jakieś paniusie na zdjeciach , a ona piszczy i śmieje się zachwycona.
A roller kupiłam jej jakos 2 tygodnie temu na allegro ten za 19,50 z misiem i jest fajny. W środku są piłeczki grzechoczące - a póki co bawimy się tak , że ja zaglądam z jednej strony , a ona z drugiej, memłając sobie w bużce korek do dmuchania i tak patrzymy na siebie przez roller i śmiejemy się do siebie - taka zabawa to i pół godziny sie nie nudzi
Patrycja tez najbardziej lubi paczki chusteczek higienicznycznych i do pupki.Oraz reklamówki.Wszystko co szelesci.Zauwazylam jednak ze bardzo lubi sie bawic grzechotkami ktore byly na jakis czas schowane i teraz wydaja sie jej nowe.
magda1978
Fanka BB :)
ola ostatnio szaleje za wszelkimi tubkami po kremach, jak się pokaże to krzyknie z radości i podniecenia. poza tym kubki, papierki, gazety, klamki od drzwi. z ogromnym podekscytowaniem wali łapkami w parapety, obmacała lodówkę i szafki kuchenne
reklama
M
mamamarcela
Gość
Marcel ostatnio znalazł sobie jako zabawę tłuczenie rączką w blat stołu czy ławy. Stuka z taką siłą aż się wszystko telepiei ma taką minkę przyjętą jakby chciał powiedzieć- ja tu rządzę !!!!