reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy naszych pociech....

reklama
Gratuluje udanego zakupu :-) Uważaj na tę karuzelę, bo żarłok baterii z niej straszny :szok: A rysunki świetlne widać ładnie w nie za wysokim, bardzo ciemnym pokoju (np wieczorem gdzie nie wpada światło księżyca, czy oświetlenia ulicznego).
mój mąż przerobił na kabel do prądu :) a co do rzucików potwierdzam- po prostu musi być ciemno

my do projektora-pozytywki kupilismy ładowarke do baterii i baterie wielokrotnego uzytku bo tez majatek by poszedl na zwykle batrerie:tak:

my z Adasiem sie bawimy ostatnio w jedzenie stopek przy przewijaniu pieluszki, piszczy z radosci jak udaje ze mu jem i sam mi znow podsuwa
no i zamiast Pana Jana spiewam mu Pana Adama- narazie ulubiona piosenka

Mewa moja daje paluszki z rączki i ma radochę jak nie wiem. Z paluszkami u stóp nie próbowałam, ale jutro zobaczę czy jej się spodoba. Chociaż lubi jak się bawię jej stopami i paluszkami.
Ja też śpiewam Panie Janie.

mój mąż przerobił na kabel do prądu :) a co do rzucików potwierdzam- po prostu musi być ciemno

Dobry pomysł :-)

my do projektora-pozytywki kupilismy ładowarke do baterii i baterie wielokrotnego uzytku bo tez majatek by poszedl na zwykle batrerie:tak:

Do mojej karuzeli pasują nietypowe baterie i nie spotkałam jeszcze takich akumulatorków :-(

Kupiłam taką na allegro i d...tylko świeci i buczy, szkoda zachodu, żeby osyłać. Niby Młodemu się podoba, ale ciężka jest i boję sie trzymać ja przykręconą do łóżeczka, baterie szybko padają, a są 4.

Pietrszce tez śpiewałam Panie Janie, ale woli "Wpadł pies do kuchni", no i przebój "Gdzie żeś ty bywał czarny baranie?" - wtedy zaśmiewa się na przewijaku, óźniej złośći, zeby przerwać, bo on "śpiewa":-).
Jak "Jedziemy autostopem" to jest rowerek.

Polecam rewelacyjne sluchowisko dla dzieci...wiadomo , ze nie zrozumieja z niego za wiele ale intonacja glosow jest niesamowita i napewno zainteresuje Waszego maluszka...

Jest okolo 9 odcinkow tego sluchowiska, konczy sie jeden i automatycznie wlacza sie kolejny wiec nie ma problemow z przelaczaniem
[video=youtube;WHyydqjYkdA]http://www.youtube.com/watch?v=WHyydqjYkdA&feature=PlayList&p=BCDEBBF9091A1A9B&playnext=1&playnext_from=PL&index=9[/video]

Polecal rowniez polska strone Fischer Price na ktorej znajduja sie zabawy z dziecmi dostosowane do wieku
http://www.fisher-price.com/fp.aspx...cat=myfp_4_5&featureactcat=myfp_plfeature_4_5

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry