reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

MADZIALLENKO - fajne te wierszyki....znam to tylko nie pamietalam calego :-)
A o Berku wiem, wklejalam juz kiedys nawet tu tą stronke ;-)

reklama
Tak mi się właśnie wydawało, a czemu tam nie ruszycie wrocławianki??? No Kuba napewno tam miałby raj na ziemi....:-)

MADZIALLENKO - Olcia pisala ze tam bywa ze swoja Milenka........ja poki co nie mialam sie z kim wybrac......a samej tak jakos nijak :confused2:
:sorry:

o tak uciekanie ,gonienie , przedzeznianie moj maly to kocha !
albo jak go podgryzam:-D
lubi lazic pod stolkami , wlazic pod lozeczko,stol
i robic akuku:tak:

a moja mala to lubi igrac z zyciem :szok:zaklada np recznik na glowkie i pedzi na oslep do przodu i nagle bummm sciana,albo szafka:crazy::eek:co ona jeszcze wymysli nie wiem???

mój się chowa pod pieluchę i czeka aż mu zdejmę i powiem kuku...jak długo nie zdejmuję to sam to robi i strasznie się śmieje

reklama
u nas nastala taka sytuacja ze ja nie mam za boardzo juz nowych pomyslow , mala sie wybawila tym co mamy... nie pozostaje nic innego jak kupic cos nowego,

dzis jeszcze wymyslilam cos co ja kreci, niestety na krotko, ODKLEJANIE Z LUSTRA PRZYCZEPIONYCH TAM TAKICH ANTYPOSLIZGOWYCH PLASTIKOWYCH GADZECIKOW NA PRZYSSAWKI, TAKICH CO TO SIE NA WANNE DAJE, JA MAM W KSZTALCIE STOPEK I DELFINKOW, mala sie jara jak to odkleja z lustra, niestety dosc szybko jej tu idzie, wlasnie odczepila takich 6 sztuk i juz mi tu placze pod nogami :baffled:

Do góry