reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Tak mi się właśnie wydawało, a czemu tam nie ruszycie wrocławianki??? No Kuba napewno tam miałby raj na ziemi....:-)
majkam
mama Danielka i Karolinki
o tak uciekanie ,gonienie , przedzeznianie moj maly to kocha !
albo jak go podgryzam
lubi lazic pod stolkami , wlazic pod lozeczko,stol
i robic akuku
albo jak go podgryzam
lubi lazic pod stolkami , wlazic pod lozeczko,stol
i robic akuku
M
m_ktosia
Gość
swietne te masazyki
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a moja mala to lubi igrac z zyciem zaklada np recznik na glowkie i pedzi na oslep do przodu i nagle bummm sciana,albo szafkaco ona jeszcze wymysli nie wiem???
Monika K-W
Fan(ka)
My dzis kopalismy pilke, ja z Ala do taty, ale byla radosc, i turlanie pilki juz probuje;-)
majkam
mama Danielka i Karolinki
szmina koniecznie nagraj to kiedys ..jak Emilka pedzi z recznikiem na sciane
reklama
M
m_ktosia
Gość
u nas nastala taka sytuacja ze ja nie mam za boardzo juz nowych pomyslow , mala sie wybawila tym co mamy... nie pozostaje nic innego jak kupic cos nowego,
dzis jeszcze wymyslilam cos co ja kreci, niestety na krotko, ODKLEJANIE Z LUSTRA PRZYCZEPIONYCH TAM TAKICH ANTYPOSLIZGOWYCH PLASTIKOWYCH GADZECIKOW NA PRZYSSAWKI, TAKICH CO TO SIE NA WANNE DAJE, JA MAM W KSZTALCIE STOPEK I DELFINKOW, mala sie jara jak to odkleja z lustra, niestety dosc szybko jej tu idzie, wlasnie odczepila takich 6 sztuk i juz mi tu placze pod nogami
dzis jeszcze wymyslilam cos co ja kreci, niestety na krotko, ODKLEJANIE Z LUSTRA PRZYCZEPIONYCH TAM TAKICH ANTYPOSLIZGOWYCH PLASTIKOWYCH GADZECIKOW NA PRZYSSAWKI, TAKICH CO TO SIE NA WANNE DAJE, JA MAM W KSZTALCIE STOPEK I DELFINKOW, mala sie jara jak to odkleja z lustra, niestety dosc szybko jej tu idzie, wlasnie odczepila takich 6 sztuk i juz mi tu placze pod nogami
Podziel się: