reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

reklama
wiecie co robi Emilka:confused:jak ja zamiatam to ona zasuwa jak perszing za miotla,:-Dniezle musze sie nawyginac zeby pozamiatac a ona zeby nie zjadla smieci,gra jak na boisku pilki noznej,kiwamy sie niezle....
wyciaga chusteczki z opakowania,targa gazety,wszystko sciaga ze stolika,wlacza dvd i wzmacniacz,ustawia temperature na kaloryferach,chce myc kibelek szczota i wytrzepac dywanik lazienkowy,obgryza sznurowki ,oglada albumy ze zdjeciami..hmm co wiecej:confused:zapomnialam

Szminko u nas dvd też jest grane - nie raz włączyła na full radio i zabawa kończyła się płaczem - przestraszyła się nieźle!!!:no::no::no: Trzeba uważać z tym hałasem!

Mili uwielbia bawic sie przy DVD i tunerze od cyfry :) wlacza stuka w to i w ogole potrafii tak z 30 min stac sobie :)

uwielbia lyzeczki kazda do buzi i tez ma zajecie...

przerabiamy chyba wszystko to samo z tym, ze u mnie dvd i inne techniczne rzeczy sa poza zasiegiem ,
nelka czesto chce drukowac i skanowac :dry: i gotowac i generalnie wszystkie zabawki rozwala po calej podlodze

chodzik nam sie nie sprawdza, mala czuje sie w nim uwieziona i chce zaraz wychodzic, natomiast lubi prowadzic wozek i nawet ten chodzic tyle ze stojac na zewnatrz :sorry2:

tak, tak banki to jest to

a uczycie swoje dzieci ustawiac kloci jeden na drugim? moja mala jak na razie burzy to co ja zbuduje :dry:

ukladam jej wieze z kwadratowych pudelek po chusteczkach

M_ktosiu-ja też ustawiam małej klocki jeden na drugim, albo z książeczek tych twardych-wieżę, a ona wszystko niszczy-i bardzo jej się to podoba:-D:-D

moj maly nie ma czasu czekac az ja cos zbuduje ;-)
nie ma tez czasu ogladac ze mna obrazki w ksiazkach ;-):-D
ale lubi wkladac cos do czegos, wklada klocka do pojemnika i naturlanie go nie puszcza i potem wyciaga.

reklama
Do góry