reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

reklama
wiecie co robi Emilka:confused:jak ja zamiatam to ona zasuwa jak perszing za miotla,:-Dniezle musze sie nawyginac zeby pozamiatac a ona zeby nie zjadla smieci,gra jak na boisku pilki noznej,kiwamy sie niezle....
wyciaga chusteczki z opakowania,targa gazety,wszystko sciaga ze stolika,wlacza dvd i wzmacniacz,ustawia temperature na kaloryferach,chce myc kibelek szczota i wytrzepac dywanik lazienkowy,obgryza sznurowki ,oglada albumy ze zdjeciami..hmm co wiecej:confused:zapomnialam

Szminko u nas dvd też jest grane - nie raz włączyła na full radio i zabawa kończyła się płaczem - przestraszyła się nieźle!!!:no::no::no: Trzeba uważać z tym hałasem!

Mili uwielbia bawic sie przy DVD i tunerze od cyfry :) wlacza stuka w to i w ogole potrafii tak z 30 min stac sobie :)

uwielbia lyzeczki kazda do buzi i tez ma zajecie...

przerabiamy chyba wszystko to samo z tym, ze u mnie dvd i inne techniczne rzeczy sa poza zasiegiem ,
nelka czesto chce drukowac i skanowac :dry: i gotowac i generalnie wszystkie zabawki rozwala po calej podlodze

chodzik nam sie nie sprawdza, mala czuje sie w nim uwieziona i chce zaraz wychodzic, natomiast lubi prowadzic wozek i nawet ten chodzic tyle ze stojac na zewnatrz :sorry2:

tak, tak banki to jest to

a uczycie swoje dzieci ustawiac kloci jeden na drugim? moja mala jak na razie burzy to co ja zbuduje :dry:

ukladam jej wieze z kwadratowych pudelek po chusteczkach

M_ktosiu-ja też ustawiam małej klocki jeden na drugim, albo z książeczek tych twardych-wieżę, a ona wszystko niszczy-i bardzo jej się to podoba:-D:-D

moj maly nie ma czasu czekac az ja cos zbuduje ;-)
nie ma tez czasu ogladac ze mna obrazki w ksiazkach ;-):-D
ale lubi wkladac cos do czegos, wklada klocka do pojemnika i naturlanie go nie puszcza i potem wyciaga.

reklama
Do góry