reklama
a my właśnie kupiliśmy takiego skoczka, Lindam Bouncer Bounce About - Kiddisave The One Stop Baby Shop bo nie miałam już siły małej trzymać, a ona nic tylko kicać chce, nic innego :-) obie jesteśmy zachwycone :-)
Madzienka ten co wkleila izajot jest dla dzieci po 4 msc pod warunkiem ze trzyma ladnie samo glowke sa tez takie podobne od 9 msc tyle ze w taki kosz sie dziecko wklada a w tym jest sztywniejsze.No ale druga sprawa ze dla bioder na pewno zdrowe to nie jest no ale wiadomo ze non stop w tym dziecko nie siedzi tylko troszke w ciagu dnia.
Ja bede to przerabiac bo mam drzwi drewniane i nie wwierce w futryne haka dlatego przywierce do sufitu gdzies na srodku pokoju
Ja bede to przerabiac bo mam drzwi drewniane i nie wwierce w futryne haka dlatego przywierce do sufitu gdzies na srodku pokoju
Kupuje misiowi taka hustaweczke NAJTANIEJ NA ALLEGRO HUŚTAWKA SŁOŃ 3W1 HUŚTAWK (974682212) - Aukcje internetowe Allegro
i garnuszek GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU,HIT FISHER-PRICE (968056092) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze sie przymierzam do gasienicy GĄSIENICA GAWĘDZIARKA FISHER PRICE MOWI PL N1197 (968078528) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
i garnuszek GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU,HIT FISHER-PRICE (968056092) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze sie przymierzam do gasienicy GĄSIENICA GAWĘDZIARKA FISHER PRICE MOWI PL N1197 (968078528) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
kaluska
Fanka BB :)
Liviia bardzo fajne rzeczy!!!!!!! my mamy po starszej garnuszek na klocuszek. szukam czegoś co gra i świeci
a kupiłam taka huśtawkę która przy okazji będzie krzesełkiem do karmienia
HUŚTAWKA ELEKTRYCZNA ARTI COMFORT - 3w1 -PROMOCJA (965125994) - Aukcje internetowe Allegro
a kupiłam taka huśtawkę która przy okazji będzie krzesełkiem do karmienia
HUŚTAWKA ELEKTRYCZNA ARTI COMFORT - 3w1 -PROMOCJA (965125994) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe nawet nie widzialam takiego "mixu" ale ja bym na baterie nie wyrobila ;-) my mamy cos takiego CHICCO HUSTAWKA POLLY SWING LEZACZEK 3KOLOR +KUBUS (970783695) - Aukcje internetowe Allegro ale strasznie szybko to buja az mam wrazenie ze maly zwymiotuje nawet na najwolniejszym poziomie wiec nawet tego nie wlaczam tylko sama bujam
reklama
Podziel się: