Przepraszam, że nie czytałam wszystkich postów w tym temacie, więc mogę się powtórzyć
Jako że w sumie (jak na zakupoholiczke przystało) chyba wszystkie mozliwe zabawki juz Synkowi kupiłam (inna sprawa, ze wiele z nich rownie szybko sprzedałam) to mam kilka do polecenia:
1- słoń cyrkowy fisher price - juz teraz jest z niego wielka frajda, a potem jeszcze nadaje się do ciagnięcia za sznureczek, więc podobno i 4 letnie dzieci świetnie się nim bawią. Po wrzuaniu sensorycznych klocków gra melodyjki, jak jedzie po podłodze to tez gra melodyjki i na grzbiecie mała zapadnia "strzela" i obraca położony na niej klocek, kuleczkę itp. - wg mnie super zabawka i świetnie wykonana
2- dinozaur fisher price - duży, stabilny (przy nim były pierwsze próby wstawania
no i ma duzo otworów do których wkłąda się kule i potem wylatuja różnymi otworami, gra muzyczka, świeca światełka - frajda nie z tej ziemi. No i motylek na ogonie - nie wiem co w nim jest, ale Synek go uwielbia - do tego stopnia, ze jak tak dalej pójdzie to go urwie..
3- konik na biegunach sassy - na przyssawce, więc w wielu miejscach można go "przykleić" - jak robi fikołki to radość maluszka jest wielka!
4- magiczna kierownica farma tiny love - super do auta, ale tez sprawdza się w domu - po naciśnięciu na bezprzewodowa kierownicę z obrazkami zwierząt, dane zwierzę na macie wydaje dźwięk i świeci się lampka - a po naciśnieciu na konika w ciężarówce włacza się muzyczka
5- świat odkryć tiny love - dużo dużo schowków, różnych ciekawych elementów i przydaje sie już teraz, ale podobno dużo dłużej
6- nocniczek fisher price - co prawda jeszcze z niego nie korzystamy (więc podstawowej funkcji póki co nie spełnia
, ale za to fantastycznie słuzy jako podest na który mozna się wdrapywać, stawać przy nim i chodzić w kółko - a chrzesnica już korzysta i wiem, ze jest super
7- muzyczny żółw - sorter fisher price - takie specjalne klocki można na nim układać (o, tu na allegro takiego znalazłam:
ŻÓŁW Z KLOCKAMI FISHER PRICE (1051016625) - Aukcje internetowe Allegro), jest całkiem spory - jedyny minus to to, ze wcale wiele tych klocków nie ma w zestawie - ale mozna temu zadziałać kupując traktor farme fisher price (
Fisher Price WÓZ STRAŻACKI i ZWIERZĄTKA K7375 (1044121767) - Aukcje internetowe Allegro), bo te klocki zwierzatka tez pasują
Wydawało mi się, ze to jeszcze nie ten wiek, ale Synuś korzysta i bardzo Go to cieszy
Polecić mogłabym jeszcze duzo więcej (a odradzić tez sporo), ale jest juz dosyc późno, a rano niestety muszę wczesnie wstać