reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki naszych dzieciaczków- polecane i odradzane

Moze puzzle ? Dzieci uwielbiaja puzzle! Ale dla dwulatki musza byc duze i malo czesci :) Jak najprostsze do ulozenia :0

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym Małej kupić jakąś fajną zabawkę grającą czy coś (wiem że kiedyś będę żałować he he) Taka do naciskania itp. Bo jeszcze nie mamy takiej tylko grzechotki i miśki. Reklamówki i gazety przestały już być bezpieczne bo Ala je targa i wkłada do buzi... więc proszę zaproponujcie coś, czym Wasze maluszki się chętnie bawią?

ja kupilam krowe super jest swieci na niebiesko muczy gra nawet techno ze zwierzatkami :-D i tania.
PIANINKO, organki - dużo FUNKCJI (952851966) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze mate z odglosami __MUZYCZNA FARMA__2__MATA EDUKACYJNA DLA DZIEICI (963485681) - Aukcje internetowe Allegro

Livii świetne zabawki. Bardzo mi się podobają. A masz już tą matę jak się sprawuje, bo bardzo mi się podoba.

Tak mamy ja :tak: super sprawa taka smieszna oprocz odglosow zwierzat ta dziewczynka spiewa i jeszcze sa rozne melodyjki.Na razie ja zlozylam bo Michal by ja zniszczyl polozylam go na niej a on od razu zaczal drapac i ja mietolic w rekach albo oprze raczke na koniu i pol godz zwierze rży :-D ale juz niedlugo ja wyjmiemy

Też mamy taką krówkę :-D i potwierdzam bardzo fajna sprawa :-D

A wiesz co bylo najlepsze :-) jeszcze nie przetestowalam w niej wszystkich funkcji i wlaczylam jakas melodyjke gralo po skonczeniu naciskalam te klawisze a tu mi wychodzi ta sama melodyjka co grala przed chwila :-D ja w szoku ze umiem to grac lece do meza chwale sie mowie "patrz jaka melodia mi wychodzi" a to po kazdej melodyjce pozniej jak klawisze wciskasz obojetnie jakie tworzy sie taka sama melodia :-D

reklama
Do góry