reklama
doriska_26
Fanka BB :)
Moze puzzle ? Dzieci uwielbiaja puzzle! Ale dla dwulatki musza byc duze i malo czesci Jak najprostsze do ulozenia :0
super pomysł tylko musze jakieś fajne wynaleźć , nie widziałam u niej puzelków,
Hej dziewczyny, chciałabym Małej kupić jakąś fajną zabawkę grającą czy coś (wiem że kiedyś będę żałować he he) Taka do naciskania itp. Bo jeszcze nie mamy takiej tylko grzechotki i miśki. Reklamówki i gazety przestały już być bezpieczne bo Ala je targa i wkłada do buzi... więc proszę zaproponujcie coś, czym Wasze maluszki się chętnie bawią?
ja kupilam krowe super jest swieci na niebiesko muczy gra nawet techno ze zwierzatkami i tania.
PIANINKO, organki - dużo FUNKCJI (952851966) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze mate z odglosami __MUZYCZNA FARMA__2__MATA EDUKACYJNA DLA DZIEICI (963485681) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez chcialam kupic hustawke zawieszana w drzwiach malo miejsca zajmuje i wogole ale mam drewniane framugi no i szkoda by je niszczyc wiec hustawka bedzie jednak rozstawiana
Do sufitu mozesz 2 haki wwiercic ja tez mam drewniane i chyba tak zrobie
Livii świetne zabawki. Bardzo mi się podobają. A masz już tą matę jak się sprawuje, bo bardzo mi się podoba.
Tak mamy ja super sprawa taka smieszna oprocz odglosow zwierzat ta dziewczynka spiewa i jeszcze sa rozne melodyjki.Na razie ja zlozylam bo Michal by ja zniszczyl polozylam go na niej a on od razu zaczal drapac i ja mietolic w rekach albo oprze raczke na koniu i pol godz zwierze rży ale juz niedlugo ja wyjmiemy
Też mamy taką krówkę i potwierdzam bardzo fajna sprawa
A wiesz co bylo najlepsze :-) jeszcze nie przetestowalam w niej wszystkich funkcji i wlaczylam jakas melodyjke gralo po skonczeniu naciskalam te klawisze a tu mi wychodzi ta sama melodyjka co grala przed chwila ja w szoku ze umiem to grac lece do meza chwale sie mowie "patrz jaka melodia mi wychodzi" a to po kazdej melodyjce pozniej jak klawisze wciskasz obojetnie jakie tworzy sie taka sama melodia
reklama
Za tydzień w Biedronie będą zabawki grające za 19.99 Oferta na przyszły tydzień
Podziel się: