kolorowa_kredka
Fan(ka)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawe czy mocno edukacyjna ;Delfiko pisze:Iwon pisze:
to ciekawa zabawa nono ciekawa ;D :
NiaNia pisze:U nas ostatnio dominuje zabawa pt"dawaj go" a wiec głowie przed kąpielą (również kiedy moje dziecko jest juz nago) dostaje jakiejs kroby i zaczyna uciekać. Ja wiec krzycze za nim "dawaj go" a ten dostaje takiego speeda ze az trudno mi go dogonic. Piszczy przy tym jak szalony a ja gonie za nim i łapie go za nogi i w końcu ciagne kawałek po podłodze. Potem ja uciekam na czwroaka, chowam sie za rogiem a on biegnie za mną i wtedy kiedy juz jest blisko wyskakuje zza rogu robiąc "buuu" a ten w pisk i tak sie cieszy ze az cały drży. Komedia! Nie wiem kto ma wiekszy ubaw bo ja tez sikam ze smiechu.