Ewwson
Fanka BB :)
Haha a mój facet już chce się inspirować, chyba zacznie zbierac kartony więc mamy tu też podforum wymiany męskich patentów na zabawy z dziećmi@Ewwson jak widać jest też wejście i wyjście, mlnasz synek chętnie gania się tam z psami i biegają w kółko
Okienka są "w suficie" żeby wpadło trochę światła, bo bez tego jest bardzo ciemno, i jedno okienko mamy "w ścianie" żeby móc zaglądać do siebie, zapraszać się do zabawy itp no i wiadomo, że dzięki nim jest dopływ powietrza, ale i tak w środku jest cieplej, niż w pomoeszczeniu. Nawet my, dorośli swobodnie się tam przeciskamy, gdzie jesteśmy z tych wysokich i nie najszczuplejszych. I jest na tyle wysoki że synek staje na nóżkach.
Przeczytałam Twoje komentarze mojemu facetowi, pęka z dumy
Jak przechowujemy - rozcinamy w miejscach taśmy, żeby nie uszkodzić kartonów, i składamy je na płasko i wynosimy do piwnicy. Mamy to szczęście że mamy i dużą piwnicę, i duży strych. Więc to co niewygodne można ukryć
Nie no po prostu ta zabawa powinna być gdzieś opatentowana, czaad, te materiałowe tunele się zwijają przy zabawie i są kiepsko wykonane a tu takie rozwiązanie I jeszcze się wzajemnie motywujecie do wspólnej zabawy meeega!!! No i w sumie system składania też bardzo przemyślany Kolejny pomysł, który ukradnę!