reklama
marlena nad
:)
Marysia kocha zabawe w a kuku z pieluszka na glowie,lubi tez jak ja strasze robie pu.....a ona w smiech,ostatnio super zajecie dla niej to np.w plastikowe pudelko po chusteczkach wkladam rozne skarby sudocrem,smoczki(stare)lyzeczke do karmienia grzechotke,bamboszki itp jaka ma wtedy frajde jak wszystko sobie wyjmuje i powolutku oglada juz pisalam,ze jak uszlyszy bebe lilly,,halo dziadku,, to az sie trzesie,czesto jej spiewam
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Bart też uwielbia zabawę w akuku :-)
Często ja siedzą sobie z Ł w pokoju to ja wyskakuje zza drzwi i wołam uuuu to wtedy jest śmiech niesamowity
Czasmi jak mam dobry dzień to skaczę po pokoju jak żaba (jak wariatka) i robie dziwne odgłosy- wtedy tak zanosi się śmiechem że oczywiscie jest czkawka
Od kilku dni trzymam jego bałwanka pożyczam mu swój głos i ''chłopaki'' gadają do woli, a Bałwanek mu śpiewa, chodzi, biega i opowiada różnymi głosami bajki itp. itd :-);-)
Często ja siedzą sobie z Ł w pokoju to ja wyskakuje zza drzwi i wołam uuuu to wtedy jest śmiech niesamowity
Czasmi jak mam dobry dzień to skaczę po pokoju jak żaba (jak wariatka) i robie dziwne odgłosy- wtedy tak zanosi się śmiechem że oczywiscie jest czkawka
Od kilku dni trzymam jego bałwanka pożyczam mu swój głos i ''chłopaki'' gadają do woli, a Bałwanek mu śpiewa, chodzi, biega i opowiada różnymi głosami bajki itp. itd :-);-)
marlena nad
super tez to dzisiaj wyprobuje
agusia04
Czerwcowa mama'08
Daruunia mnie z takich wygłupów wyręcza Kacper. Lubi popisywać się przed Kubą. A Mały piszczy i cieszy się jak wariat;-)Bart też uwielbia zabawę w akuku :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Bawimy się identycznie znów tylko u nas pudełko nadal z chusteczkami, a zastępuje je kosz z zabawkami Oprócz tego bawimy się w szukanie Oli i mamusi, chowam się np za fotelem, albo jakąś osobą i wołam "gdzie jest mamusia" no i to moje sprytne dzieciątko tak pełza i się przemieszcza po podłodze za głosem aż mnie znajdzie - a ile jest przy tym radości dla niej i dla mnieMarysia kocha zabawe w a kuku z pieluszka na glowie,lubi tez jak ja strasze robie pu.....a ona w smiech,ostatnio super zajecie dla niej to np.w plastikowe pudelko po chusteczkach wkladam rozne skarby sudocrem,smoczki(stare)lyzeczke do karmienia grzechotke,bamboszki itp jaka ma wtedy frajde jak wszystko sobie wyjmuje i powolutku oglada juz pisalam,ze jak uszlyszy bebe lilly,,halo dziadku,, to az sie trzesie,czesto jej spiewam
Lubimy też zabawę w odkrywanie twarzy - bawimy się w to już jak miała 2 m-ce, więc mała dokładnie wie co się stanie - biorę Oli rączki i sprawdzamy gdzie mama ma oczka, nosek, usta i na koniec (tu najwięcej frajdy ) pokazujemy caaaaałą buzię Szczęścia nie ma końca :-)
marlena nad
podoba mi sie pomysl na zabawe w chowanego tylko Marysia jeszcze nie jest mobilna,sprobujemy tego napewno;-)
Jasio uwielbia jak sadzam go na swoim kargu a on jest taaaaaaki wysoki i podskakuje sobie wesoło i piszczy ;-)
Poza tym bawimy się w raczek nieboraczek, kosi łapci, i nie ma mamy nie ma (zakrywam twarz dłońmi) aaaaa jest i śmiech
Poza tym bawimy się w raczek nieboraczek, kosi łapci, i nie ma mamy nie ma (zakrywam twarz dłońmi) aaaaa jest i śmiech
marlena nad
Dziekuje Bbakania:-)
reklama