reklama
Iza_bella.b
Fanka BB :)
alex3meyer
Matka gagatka
Zgadzam sie z przedmowczynia... Marcel duzy chlop! Fajnie sie bawi....
Kata- moj sciagal to rondo niestety...., ale po paru tygodniach sie przyzwyczail...:-)
Kata- moj sciagal to rondo niestety...., ale po paru tygodniach sie przyzwyczail...:-)
dotaZ
A wiecie polecam Wam taki zwykły namiot dla dzieci(pewnie są tez inne,czy domki....) mały bawi sie w nim rewelacyjnie,przynosi sobie rozne zabawki...niby taka bzdurka ale widac ze dziecko szczesliwe, popatrzcie jak ladnie chlopczyk lezy.... ja pamietam jak bylam mala budowalam z siostrą taki namiot z krzeseł i na nie kladłysmy koc....;-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Dota-my tak samo robiłyśmy z moją sis -a Krzysio-pysio jaki fajowny facet!!!:-):-):-)-namiot rewelka!!!
Iza-fajniusi ten Twój Marcelitto!!!-duży chłopczyk ;-)
Iza-fajniusi ten Twój Marcelitto!!!-duży chłopczyk ;-)
Iza_bella.b
dziewczyny ja też taki namiot budowałam z bratem, i D. też tutaj mi podpowiada, że z rodzeństwem tak samo się bawił
Dobra myśl z tym namiotem... chyba zakupię małemu, a potem na latao też się przyda zamiast kocyka. Muszę pobuszować po sklepach jak mały się trochę otrząśnie po ostatnich przejściach tak sobie myślę, że w Ikei są chyba też namiociki i mały miałby zabawę bo tam są takie pokoiki dla dzieci porobione, więc może nawet sam sobie coś wybierze
Dota naprawdę jest duży... Krzyś chyba taki sam ale mnie podbudowałyście
Dobra myśl z tym namiotem... chyba zakupię małemu, a potem na latao też się przyda zamiast kocyka. Muszę pobuszować po sklepach jak mały się trochę otrząśnie po ostatnich przejściach tak sobie myślę, że w Ikei są chyba też namiociki i mały miałby zabawę bo tam są takie pokoiki dla dzieci porobione, więc może nawet sam sobie coś wybierze
Dota naprawdę jest duży... Krzyś chyba taki sam ale mnie podbudowałyście
Paula21
Grudzień '07
heh Marcelito superowy :-);-)
Dota jak bym miała miejsce to też bym coś takiego sprawiła ale może będzie szansa na cztery ściany dla Julci ale na razie ciii...
Widać że Krzyś zadowolony :-)
Dota jak bym miała miejsce to też bym coś takiego sprawiła ale może będzie szansa na cztery ściany dla Julci ale na razie ciii...
Widać że Krzyś zadowolony :-)
reklama
Iza_bella.b
Paula to po ciiiiiiiichutku kciuki trzymamy i mam jeszcze takie zdjęcia z dzisiaj...z zabawkami nie bardzo dał sobie dziś popstrykać, bo jak tylko zobaczył aparat wszystko rzucał w kąt i tylko ta myśl żeby przy aparacie pomajstrować świeciła mu w głowie
na jednym zdjęciu widać jak Marcel robi demolkę..ale to dopiero początek jego możliwości a na drugim zdjęciu jest zabawka, która zrobiła furorę w szpitalu wśród wszystkich dzieci. Jak ten telefonik ciągnie się za sznureczek to rusza oczkami i języczkiem, piszczy. Obracając tarczą dzwoni. Wykupiłam jedyny egzemplarz... Jaką radochę sprawia rodzicom zabawka, która spodoba się dziecku, no nie??
edit a do tej zjeżdżalni na kule Marcel wszystko wrzuca, a najczęściej łyżeczki
na jednym zdjęciu widać jak Marcel robi demolkę..ale to dopiero początek jego możliwości a na drugim zdjęciu jest zabawka, która zrobiła furorę w szpitalu wśród wszystkich dzieci. Jak ten telefonik ciągnie się za sznureczek to rusza oczkami i języczkiem, piszczy. Obracając tarczą dzwoni. Wykupiłam jedyny egzemplarz... Jaką radochę sprawia rodzicom zabawka, która spodoba się dziecku, no nie??
edit a do tej zjeżdżalni na kule Marcel wszystko wrzuca, a najczęściej łyżeczki
Załączniki
Podziel się: