reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

alex właśnie takie rondo na głowę muszę mojej sprawić ale nie wiem czy nie będzie ściągać :sorry2: no nic, nie kupię to się nie przekonam :tak:

reklama
proszę bardzo...:-) specjalnie dla Was się zmobilizowałam:tak:

Załączniki

• kijek 2.jpg
    kijek 2.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 34
  • kijek.jpg
    kijek.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 30
  • na koniku.jpg
    na koniku.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 33
Zgadzam sie z przedmowczynia...:-D Marcel duzy chlop!:tak: Fajnie sie bawi....:tak:

Kata- moj sciagal to rondo niestety....:tak::tak::-D, ale po paru tygodniach sie przyzwyczail...:tak::-)

A wiecie polecam Wam taki zwykły namiot dla dzieci(pewnie są tez inne,czy domki....) mały bawi sie w nim rewelacyjnie,przynosi sobie rozne zabawki...niby taka bzdurka ale widac ze dziecko szczesliwe, popatrzcie jak ladnie chlopczyk lezy....:-D ja pamietam jak bylam mala budowalam z siostrą taki namiot z krzeseł i na nie kladłysmy koc....;-)

dziewczyny ja też taki namiot budowałam z bratem, i D. też tutaj mi podpowiada, że z rodzeństwem tak samo się bawił :tak:
Dobra myśl z tym namiotem... chyba zakupię małemu, a potem na latao też się przyda zamiast kocyka. Muszę pobuszować po sklepach jak mały się trochę otrząśnie po ostatnich przejściach:tak::tak: tak sobie myślę, że w Ikei są chyba też namiociki i mały miałby zabawę bo tam są takie pokoiki dla dzieci porobione, więc może nawet sam sobie coś wybierze:-D:-D
Dota naprawdę jest duży... Krzyś chyba taki sam:confused: ale mnie podbudowałyście:tak:

heh Marcelito superowy :-D:tak::-);-)

Dota jak bym miała miejsce to też bym coś takiego sprawiła :tak: ale może będzie szansa na cztery ściany dla Julci ale na razie ciii... :sorry2:

Widać że Krzyś zadowolony :-)

Iza tak,tak:tak:a namiocik kupilismy w ikea wlasnie....łatwo sie sklada-kilk i juz zlozony:tak:

oooPaula to kciuku trzymac? trzymamy:tak:i ciiiii;-)

reklama
Paula to po ciiiiiiiichutku kciuki trzymamy :tak: i mam jeszcze takie zdjęcia z dzisiaj...z zabawkami nie bardzo dał sobie dziś popstrykać, bo jak tylko zobaczył aparat wszystko rzucał w kąt i tylko ta myśl żeby przy aparacie pomajstrować świeciła mu w głowie:-D:-D
na jednym zdjęciu widać jak Marcel robi demolkę..ale to dopiero początek jego możliwości a na drugim zdjęciu jest zabawka, która zrobiła furorę w szpitalu wśród wszystkich dzieci. Jak ten telefonik ciągnie się za sznureczek to rusza oczkami i języczkiem, piszczy. Obracając tarczą dzwoni. Wykupiłam jedyny egzemplarz... Jaką radochę sprawia rodzicom zabawka, która spodoba się dziecku, no nie??
edit a do tej zjeżdżalni na kule Marcel wszystko wrzuca, a najczęściej łyżeczki

Załączniki

• marcel demolka.jpg
    marcel demolka.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 30
  • telefon.jpg
    telefon.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 26
Do góry