reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
chyba też popatrzę za tym domkiem będzie miał na podwórko ja się ociepli:tak:
dziewczyny poszukuję pisakownicy na podwórko zamykanej żeby mi tam kotki nic nie zrobiły może któraś ma i gdzie kupiła????

no więc tak:
- namiot kupiłam! dałam CAŁE 24 zł :-) nie było typowych domków a ten jest taki ni wigwam ni iglo ;-) można powiedzieć, że kwadratowy wigwam :-D na jednej ściance ma wymalowanego tygrysa, na drugiej okno z siatki, zamykane na rzepy wejście. dołączone 4 plastikowe śledzie (przydadzą się na lato na dwór ;-)). małej baaaardzo się podoba bo siedzi i bada co to jest :-D jest lekki, składany w ósemkę - zrobiłam fotę ale bateria mi siadła :-(
- motyla na kiju też kupiłam :-) dałam 8 zł ;-) jest niewielki i macha i łomocze skrzydłami jak się go prowadzi. trochę młodej to nie idzie ale myślę, że ćwiczenie czyni mistrza! :-)

iza u nas rynek jest codziennie ;-)
joasia a na allegro patrzyłaś?
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze tak ;-)
http://www.allegro.pl/search.php?st...wą&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0

a ja wczoraj kupiłam ta pchanke ale taka plastikowa za 8 zł szajs straszny hehehe kółko z dzwoneczami ale kubie sie podoba
no i nietrafiony pomysł to bańki mydlane najpierw było fajnie podobało mu sie jak bańki latały ale potem chciał sam dmuchac i oczywiście do buzi to wsadzał i nie chiał żebym nawet trzymała no więc tata zabrałm i schował płacz był przez pól godziny juz nastepnym razem nie wyjmę

reklama
Do góry