reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

moja kubków za bardzo nie może mieć w kąpieli bo wypija wodę z wanienki :szok: z płynem, oilatum czy bez nie robi jej różnicy - każda smakuje :-p
muszę właśnie konewkę małą kupić to będzie od razu do spłukiwania głowy ;-) bo teraz robię to powoli kubeczkiem w formie zabawy to przynajmniej się nie złości...
ten pomysł z farbkami fajny ale też się boję o uczulenie :dry:

reklama
no u nas to tez jakies gumowce lub rtez taki pocią zwuierzatek z canpola a hipcio i wieloryb robia fontanny i to suuuuper jest no i tez gabla wszystkie płyny i ostatnio prysznic tz słuchawka z wężem tez jest super ciekawa

my spłukujemy prysznicem o dziwo sie nie boi i lubi bardzo to oby tak zostało

a w rossmaniesa jakies tabletki barwiace wode i musujące tak sie nad nimi zastanawiam nie sa drobie bo chyba 6 tabletek jakieś 7 czy 8 zl kosztuje ale chyba najpierw na sobie to wyprubuję

Kata-konewka to fajny pomysł na spłukiwanie głowy-u nas się sprawdził-choć teraz spłukujemy prysznicem bo Kuba się już nie boi.
z konewki to sam wylewa sobie na twarz wodę :tak: rusek mały :-D:-D-nie boi się!!! wcale.no i tak jak u Jutrzenki po kąpieli bajoro w łazience!!!!
aaaj...zapomniałam dodać że jeszcze do ulubionych zabaw zaliczamy odklejanie maty antypoślizgowej ze spodu wanny.:tak:

U nas najpierw wszystko wrzucane do miski a potem za miskę... :baffled::-D
Gumowe zabawki, płyny, gąbki, tarka... wszystko w zasięgu... i szczoteczki do zębów :crazy:

A głowę spłukujemy metodą szokową. Czyli prysznicem i leci chwilę po oczach ale na razie nie wścieka sie... ;-):-D

u nas podobnie, i też wszystko zrzuca z wanny, szampony, płyny, myjkę i swoje gumowe zabawki, uwielbia też taką kulę, a w środku kaczuszka, to chyba z fischera.. i myjka też zawsze wyrywa mi z ręki jak robię mu myju myju:-D a ponadto jeszcze z niej wodę wysysa:eek:. O tej pianie to nie słyszałam, ale musi być zabawa przednia.. i nie tak drogo...
A puzle u nas też są i ładnie sobie leżą, też mnie wkurzały przy odkurzaniu i myciu podłogi, że je podkleiłam od spodu taśmą...i zużyłam całą rolkę, bo niestety kiepsko się trzymała:baffled:
Zabawka na kiju to teraz codzienność.Jest drewniana i jak z nią idzie to takie okrągłe klocuszki na sznureczkach robią taką karuzelę... Marcelin uwielbia we wszystko trafiać z całej siły i chodzi z nią po domu..ma jeszcze taki samochód plastikowy i jego też tak prowadza:tak: a ostatnio zaczął sam bujać się na koniku na biegunach:tak:oczywiście z asekuracją,bo jak mu się nudzi to się wypręża do tyłu, że chce zejść
niom to tyle nowości u nas, jak tylko znajdę chwilkę to pocykam zdjęcia, o ile będziecie chciały:baffled:

My tez splukujemy prysznicem glowe, leci po twarzy ale szybko mu wycieram, narazie jakos idzie

Grzechotka w sumie nie az tak tanio, bo te 6 tabletek na 6 dni wiec na miesiac 5 opakowan a to juz ok 40 zeta za kolor wody

Iza pewnie ze chccemy

Moj sie jeszcze troszke prysznica boi, splukujemy wiec kubeczkiem, ale zakupilam taki daszek i leci woda wszedzie dookola, a na twarz nie.... i jest ok....:tak::tak::tak:

reklama
Do góry