reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Elcia Ty masz te puzzle piankowe tak legalnie rozlozone na podlodze w takim dobrym stanie :szok::szok::szok:, u nas nawet 5 min nie poleza bo zaraz sa w czesciach :szok::szok:, juz nawet te mniejsze srodki wyjelam zeby do buzi nie bral, a w jednym to odgryzl kawalek :confused::confused:. Teraz schowalam i czekam az zmadrzeje :-D:-D:-D

reklama
KATAWOJ hmmmm niewydaje mi sie zeby sie nadziala na ten kij bo jak z nim pedzi to raczke ma wyciagnieta do przodu i jak pada na podloge to zabawka przed nia lezy
JUTRZENKA puzle leza tak od samego poczatku i tylko mnie ich skladanie wkurzalo do odkurzania i mycia podlogi bo wszystko wypadalo wiec podspodem przykleilam tasme tak na krzyz i nic nie wypada :) mala sie nimi bawi to ciaga kwadracik i nic nie wypada a do odkurzania i mycia podlogi to calosc podnosze i opieram o sciane i gotowe a puzle przecieram husteczkami nawilzajacymi i gitara :) hihii pomyslowa jestem co ?? hihihih

u nas juz połowa cześci pogubiona część pogryziona a cześć zjedzona przez psa i tyle było puzli:-D:-D:-D nawet reszty nie wyciagam

U nas tez leżą na podłodze od kilku miesiecy, codziennie je przecieram i juz:tak:
kiedys pies wziął jeden element do pyska to dostał opiernicz i to spory i teraz sie do nich nie zbliza:-)

a czym wasza latorośl bawi się w wannie podczas kąpieli?
bo u nas gumowe piszczki, tęczowe kubeczki, książeczki kąpielowe już nudne :baffled:
wczoraj kupiłam jej takie sitko dla dzieci z gumowymi 3 piszczkami do wyławiania
poza tym lubi zwalać wszystko do wanny np. szampony, płyny itp. ;-)

kata- wypisz- wymaluj jak u mnie...:tak::tak::tak::tak: najlepsza zabawa to zrzucanie rzeczy z wanny....:tak::-D
A bawi sie tym co Twoja, gumowe zwierzatka, ksiazeczka, lodeczki itp... na razie mu sie jeszcze nie znudzilo.

Kata-u nas podobnie...-wszystko zrzucane jest do wanny.Kuba ma też gumowe zwierzątka do kąpieli,konewkę z której wylewa na siebie wodę,kubeczki,butlę po emolium.i moją myjkę :-)

słyszałam że fajna jest kolorowa piana do mycia i do zabawy w wodzie i farbki którymi można wszędzie mazać-po płytkach i wannie (ładnie schodzą także nie ma obaw że coś się wybrudzi)-jedynie dziecko się pomalujeale--
-- tego nie mieliśmy.musiałabym zobaczyć kosztuje to w granicach 12zł.-jakoś tak-tylko nie wiem czy Kuba nie dostałby od tego uczulenia.?

jeśli któraś z Was to miała i przetestowała piszcie jak to się sprawdza?

reklama
u nas to samo, zwalanie wszystkiego co stoi, poza tym tez ma takie sitko do wylawiania i 3 gumowe figurki. A i super zabawka jest moja myjka do kapieli, wklda ja do wody i podnosi do goru i patrzy jak woda cieknie :-D:-D.
Poza tym chlaanie, chlapanie i jeszcze rz chlapanie az sie wody nalyka i wlosy i wszsytko wkolo brodzika mokre :szok::szok:.
I wyjmuwoanie i wkladanie korka :-D

Do góry