reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

o właśnie paula zapomniałam dopisać, że on z nurofenu był :-D
ta kolorowa tarcza na środku brzucha przykuwała uwagę :tak:
patrzyłam na allegro ale nie mają :no:

reklama
no i nie jest łatwo-sama chciałam zrobić:szok::szok::szok: jazda jak nie wiem...co się namęczyłam...ale twarda jestem!!! i się nie poddam!!! działam dalej jak już coś mi wyjdzie w miarę fajnego to Wam pokażę -bo na razie jakieś straszydło mi wyszło-Kuba raczej by się tego wystraszył a nie chciał się tym bawić.:-D:-D:-D
jest jeszcze nadzieja w mojej mamie-może do ich przychodni zawita kiedyś taki miś???
Kata-dobre z tym misiem:-D:-D:-D:-D
aha -a od wczoraj ulubioną zabawką Kuby jest autko z biedronki za 2.99zł byłam na zakupach i zobaczył bum bum no i ...trzeba było kupić!!!:-)

A wogole to malym grudniakom polecam RESORAKI :tak::tak::tak:. Kuba wczoraj 2 h sie bawil u babci w przekladaniu ich z podlogi na krzeslo, dzis godzine :szok::szok:. W domu ma kilka ale gdzies porozrzucane. A tam mial 9 sztuk i po prostu nie bylo Kuba. Dzis mu babcia kupila 5 nowych hot wheelsow.
Ogolnie ma juz sporo tych samochodow i jest mega zabawa w wykladanie ich z jednego pudelka do drugiego lub ustawianie na jakis stolku czy krzesle. POLECAM

Jutrzenka- a nie ma tam jakis malych czesci? :confused: Od jakiego one sa wieku?
Jesli sa male czesci, to u mojego by nie przeszlo, bo on lubi wszystkim rzucac z impetem o podloge, wiec dorwalby sie do czegos malego i wlozylby do buzi....

Alex u nas podobnie, na resoraki nie ma szans, bo Oliś też lubi walić zabawkami o ziemię ;-) Chyba te Olisie tak mają ;-)

One sa niby od 3 lat ale te wheelsy sa metalowe i nie wygladaja mi na takie ze cos moze odpasc. Zreszta Kubna tez lubi rzucac o podloge zeby uderzalo ale raczej klockami, kolkami a samochodziki to wklada, wyjume z pudelka i wklada do drugiego albo jezdzi nimi po podlodze :tak:. Wczoraj sie tak godzine wieczorem bawil, dalam mu na nie metalowe pudelko z pokrywka i podobalo mu sie ze taki odlgos jak wklada daja :tak::tak:

No to slicznie ten Twoj Kubulek sie bawi....:tak:Juz wie, jak sie jezdzi autkami po podlodze, super! Moj niestety nie....:-D:-D
Tak, tak Kacha- Oliski chyba tak maja :-D

reklama
eeee uj nas to samo (tez sie lalka nie chce bawić :-):-):-)) ale ulubione zajęcie to wyciaganie wszystkiego co możliwe z szafek

czy wiecie jak sie nazywa taka zabawka taki jeżdzący na kółkach kurczak albo jakieś inne zwierzatko zwykle drewniane z kijem i dziecko to pcha do przodu jak idzie z kijkiem
nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi

Do góry