reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
A zapomnialam Wam wczesniej napisac. Kuba uwielbia jak mu puszczam banki, i calkiem przypadkkiem dostal w prezencie pociag co jezdzi wydaje dzwieki jak pociagf i puszcza banki kominem. Kuba byl w totalnym szoku, patrzyl i nie wiedzial co sie dzieje. Ona jezdzi po domu i puszcza mnostwo baniek a on siedzi jak zaczarowany io sie patrzy. A banki lapie jak ja zatrzymam i wylacze dzwiek i ma tylko funkceje baniek, mowie Wam u nas mnostwo radosci bylo dla Kuby i inych dzieci ktore u niego byly, nawet tych po 8 i 10 lat :tak::tak:

A i ta kosta drewniana co Kuba dostal (taka co Sylwia kiedys kupila), super sprawa taka porzadnie wykonana i bardzo kolorowa.

Ogolnie wesyztkie rzeczy ktore dostal go zachwycaja, bawi sie nimi codzien, teraz wlasnie wklada i wyjmuje klocki z tej duzej wywrotki z klockami co dostal od mojej siostry. Jest na tyle duza ze Kuba by sie do srodka zmiescil :tak::tak:.

A i zyrafa pileczkowa i traktor little people tez super, moze dlatego ze wszystko nowe (niby ma tydzien).
Kuba sie wszystkim uwielbia teraz bawic. Garnuszek choc juz ma kilka miesiacy tez ciagle jest na topie.

Polecam

Jutrzenka fajnie z tymi zabwkami,ze tak wszystkie się podobaja:tak:

Asia a ta zabawka wyglada bardzo znojomo.....podobną miałyśmy z siostrą w dziecinstwie....kurcze ale nie mogę sobie przypomniec jak wygladała....tez taki jakby domek, kluczyki były, klocki chyba.....nie pamietam:zawstydzona/y:;-)
Pamietam,ze to był hit!

a nam przyszedł stolik ten chicco too pod choinke :tak::tak::tak::tak::tak: swietna sprawa z tym stolikiem zobaczymy czy bedzie sie bawic
a od chrzesnej napewno dostanie gasienice gawedziarke a od chrzesnego szczeniaczka od moich rodziców to do wyboru albo zyrafe albo słonia z tymi klockami i nie wiem które lepsz e??? jak myslici
która ma ??? Paula dawaj tu opinie o zyrafie ... wiem ze gra i cos tam ... tak????Jutrzenka jak tam słonik ??? co robi??? :tak::tak: dzis jej pokazałam tego szczeniaczka w sklepie to odrazu buzi mu dawała i napewno bedzie hitem :-D:-D:-D:-D:-D a potem my jej kupimy garnusze ale to w styczniu no chyba ze w lotka wygramy hihihih
tylko wiecie co ... mała ma teletubisia i czsem przypadkowo go właczy to odrazu w płacz jakby sie bała..???? niewiem czemu jak myslicie????

Elcia ja żyrafkę dam dopiero pod choinkę więc nic teraz nie napiszę :no:;-)
Szczeniaczka Julka po prostu uwielbia. A jak fikuśnie tańczy jak on śpiewa :-D
Wczoraj dostała wózeczek z lalą. Lalę całowała, dawała jej am, no kapitalnie. Wózkiem się nie bawiła bo miejsca brakowało. Dam foty :tak:;-):-)

Wózio

Osiołek

Ostatnia edycja:
Elcia nie zawsze zabawka przypadnie do gustu maluchom. Jednym się podoba innym nie. Ten Elmo, którego Marcel dostał na urodziny jest u nas numerem jeden wśród zabawek ale mój siostrzeniec przez długi czas bał się jego panicznie i ryczał jak tylko się go włączyło. Teraz już mu przeszło.
Schowaj teletubisia i wyciągnij za jakiś czas a będzie dobrze:-)
U nas na topie są Elmo, jeździk, stolik i piłeczki. Szczeniaczek olany:baffled: zreszta jak wiele innych zabawek:baffled:

u nas podobnie jak u Was ;)
- szczeniaczek-uczniaczek od chrzestnego
- rowerek od moich rodziców, o taki:
ROWEREK TRÓKOŁOWY UFO EFEKTY ŚWIETLNE DZWIEK FV (508960908) - Aukcje internetowe Allegro
z tymże zielono-żółty ;) babcia chciała "uziowy" ale ją szybko sprowadziłam na ziemię mówiąć, że ubiorę młodą w róże, wsadzę w różowy rowerek i będę dziecka szukać bo się wszystko "zleje" :D
- od rodziców męża ciuszki (sukieneczka, body, rajstopki itp.)
- od chrzestnej prawdopodobnie coś z biżuteri (chyba kolczyki ;))
- od nas na pewno szlafroczek, taki milusi i mięciutki a resztę po świętach jak zobaczymy co dostanie ;) ale myślimy o garnuszku na klocuszek

reklama
Elcia Kuba dostanie slonia pod chonke wiec nie wiem, ale ja go wolalam od zyrafy. Zyrafe dostal pileczkowa a poza ty widzialam ja w mrowkolandii jak bylismy i jakos mi nie lezala. Ale co kto woli, slon z tego co widzialam to ryczy jak mu sie do buzi klocka wsadzi, i chyba jak sie go ciagnie (jest na sznurku nie wiem jak zyrafa??) to chyba gra ale nie jestem pewna.

Co do teletusiusia to moze to chwilowe, ja kiedys kupilam takiego pindwinka grajacego banka-wstanka i on jest dosc duzy, kreci sie spiewa. Kubus go uwielbial popychac i sie cieszyl a teraz patrzy z daleka a jak mu przysiuniemy do niego to ucieka i sie boi. Taki po prostu ma etat.

Do góry