reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

asiacur a ten stolik to taki z obracanym blatem ze z jedej strony jest część do układania klocków???? bo ja taki chcę kupić Kubie
ten???
CHICCO STOLIK EDUKACYJNY MULTIFUNKCYJNY- WYS 12H (496109363) - Aukcje internetowe Allegro

a co myslicie o tym tanczącym teletubisiu trochę drogawy jest więc nie wiem czy warto tyle kasy wydawać

TOMY * TAŃCZĄCY TELETUBIŚ * tańczy_spiewa_mowi (498409101) - Aukcje internetowe Allegro

no i też się zastanawiam nad tym szczeniaczkie uczniaczkiem już nie mam pomysłów
babcia jedna dała kase na prezenty na urodziny i mikołaja żebym ja coś mu kupiła jeszcze prezenty od nas a ja już nie wiem co wybrać na pewno za część kasy kupię jakieś ciuszki body i pajacyki do spania mu sie kończą wyrasta juz pomału jakieś dzinsy sie przydadzą ech te prezenty :-D

zamówiłam ten stolik chicco na allegro jak zobaczyłam ile on kosztuje w sklepie 265 zł a tu z przesyłką 139

Ostatnia edycja:
reklama
Grzechotko super zabaweczki, ale jak mam być szczera to tego teletubisia bym nie kupiła, za taką kasą można kupić tego szczeniaczka, który spełnia wiele więcej funkcji edukacyjnych, ale to tylko moje zdanie ;-)

Grzechotka ten teletubiś tylko się kiwa na boki. Też mi taniec. Ja mam takiego co biega po dywanie. Ale szkoda kasy. Lepiej że zamówiłaś ten stolik :-)
A szczeniaczek jest fajowy. Ja go Julci już dałam (niby to na urodzinki) i bawi się nim, tańczy bo sporo ma melodyjek... :tak:

No,ja ten stolik napewno kupie, juz pare miesiecy temu dawalam linka, bo juz mi sie wtedy podobal. I uczniaczka tez, ale nie tu w UK, tylko poczekam jak pojade do Polski, bo chce zeby gadal po polsku....
Jesli chodzi o teletubisia, to ja rezygnuje....

Grzechotko, ten stolik, ten. Ja jestem zadowolona, że go kupiłam, bo Filip spędza przy nim sporo czasu :-) Chyba mu się podoba, a szczególnie klocki.

No i Fiful dostanie od chrzestnej tego dinozaura fishera co kiedyś dawałam linka :-):-)Ciekawe jak to go zainteresuje, hehehe

no ja tez myślę że będzie się Kubie podobał ten stolik fajnie że sa iklocki i różne światełka przyciski muzyczka on bardzo lubi muzyczki

a Kuba od chrzestnego dostanie garnuszek na klocuszek
od babci i dziadka fontannę z piłeczkami playschool i książeczkę grającą i coś tam jeszcze wymysliłajakiś klocki w wózku
od drugiej babci właśnie ten stolik i jeszcze coś ale jeszcze nie wymysliłam co (bo sama musze kupic ona dała kasę)
od chrzestnej to nie wiem co może tego szczeniaczka im zaproponuję a pod choinkę to jakiś samochód
a od rodziców to nie mam zielonego pojęcia ani na urodziny ani pod choike chyba pójde i pooglądam w sklepie może bączka fajnego z fishera i już sama nie wiem co książeczki jakies bajki ubranka

reklama
Do góry