reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

hehe sylwia u nas dokladnie tak samo z tym bieganiem...i pózniej skok w przód a jak nie zdązy rączek wyciagnąc to niejednokrotnie juz brodą zarył....:szok:ale to nic..wstaje i dalej w drogę..

reklama
Ostatnia edycja:
jutrzenka dzieki ale prosze cie powiedz mi że te klocki nie kosztowały 155 zł to to szok ze złota chyba powinny byc za taka cene:szok::szok::szok:

Grzechotka kosztowal 129. Wiem ze to duzp ale ten wozek jest spory i to taka jakby wywrotka i mysle ze kilka lat mu posluzy bo bedzie nim sie przed domem w piachu mogl bawic.

a propos klocków:
u nas największym zainteresowaniem cieszą się drewniane kupione w biedronce w fajnym wiaderku (100 szt. kolorowe i bezbarwne)
natomiast takie większe wciskane dostała od moich rodziców na mikołajki ale jeszcze nie umie i nie lubi się nimi bawić :-( (też kupili dużą pakę w biedronie za grosze ;-))

dziewczyny mam pytanie dotyczace rowerka. Chciałabym kupić małemu na wiosnę ale nie wiem jaki???:confused:
Moze doswiadczone mamy mi pomogą....na co zwracac uwage???
Jedno wiem,nie podobają mi się te wszystkie takie dziwne kolorowe rowerki dla maluszków(bez urazy jezeli któras ma....;-)).....o własnie takie jak na zdjeciu ponizej....

dota my mamy podobny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie obrażam się ale jest naprawdę fajny :tak:
taaaa, każda kwoczka swój ogonek chwali :-D
a tak na serio: ten moduł u góry świeci (rożne tryby migania) a z boku ma parę przycisków i melodyjki, które jak grają powodują świecenie diod z przodu :tak:
mnie też się nie podobały te rowerki ale to prezent a darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ;-)
miał być różowy ale wybiłam to darczyńcom z głowy! i jest zielono-żółty jak na obrazku:
515917719

kiedy szukałam to podobały mi się te:
518549805

ale kiniek jest jeszcze za mały ;) i nóżki by zwisały
one są na allegro, firma HAUCK ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki Kata:-)
Własnie ogladałam teraz te z firmy hauck na allegro-fajne są....tylko rzeczywiście dzieciaki musza miec dosc długie nogi.....moze małemu do wiosny urosną? hehe:-D

Do góry