reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Te fishera to china ale taka inna chyba bo ja dla mnie to one sa niezniszczale, po tylu uderzeniach o podloge z roznej wysokosci ciagle dzialaja.

Grzechtoka stolik super, ja mam taki tanszy z fisera ale KUba go bardzo lubi i czesto do niego podchodzi.
Co to Teletubiasia to podzielam zdanie dziewczyn, moze i fajnie tanczy ale nie za taka kase :no::no::no:, jakby polowe kosztowala to moze jeszcze. Juz lepiej uczniaczka.

A garnuszek polecam !!!!. Kubus jest na etapie wkladania klockow w dziurki (wczesnie wrzucal wszystko do srodka). Tzn bierze klocka a ja mu pokazuje do ktorej dziurki bo on pcha do najblizszej a jak pokaze to probuje wsadzic (czasem raz jedna reka raz druga) i trafia juz szybciutko :tak::tak:, i zaraz patrzy na nas i mowi ooo yyyy i sie cieszy. Wartu swojej ceny :tak::tak::tak:

A chrzestna wczoraj kupila malemu na gwaizde warsztat z narzedziami

Grzechotka a ten wozek z klockami to moze taki co ja wklejalam link, taki jak Kuba dostanie

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś dałam Kubie juz szczeniaczka uczniaczka na urodziny, w sumie on nie rozumie jeszcze a jest taki biedniiusi z tym katarkiem to mu dalam na otarcie lez po gruszkowaniu :-D:-D:-D:-D.

Bardzo mu sie podoba, wie ze trzeba na lapke nacisnac zeby gadal i spiewal i lanczy jak on spiewa :tak::tak::tak::tak:. Naprawde fajny i taki duzy jest.

a ja dzis oglądałam tego uczniaczka w tesco ale kosztuje tam 136 zł trochę za drogi :baffled: a dzis dostał bębenek i wali w ten bębenek cały czas:-D:-D

Grzechotka zobacz w innym tesco, w gazetve jest za 95, w Carrefourze zreszta tez tylko musiasz zobacyc na stronce w ktorym sklepie w Lodzi

Kuba dostala od chrzestnego DJ Dzdzownice na mikolajki, narazie patrzy z daleko i sie smieje, chyba sie boi bo ona jezdzi swieci sie i gra. Fajna jest, mozna ja rozlozyc na czesci i rozne melodie ustawiac.

reklama
Filip ma tę żyrafkę i w ogóle go nie interesuje:-:)-:)-( Jak wiele zabawek zresztą.
Wczoraj dostał młotek zabawkowy, taki, co wydaje dźwięki przy każdym uderzeniu. Zainteresowanie na 10min.
Kurcze, ja juz nie wiem, co mogłabym mu kupić, aby dłużej się tym bawił. No, stolik daje radę.

Do góry