reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
No odebraliśmy ten stolik edukacyjny chicco. Jest świetny. Filip staje sobie przy nim, gra, tańczy, nachyla się do niego. I klocki też bardzo go interesują. Hehhe
A ty jutrzenka, co wczoraj fajnego nakupowałaś?

Asia ja dzis bylam na zakupach ale milo ze pytasz. Wiec wedle zyczenia juz pisze:

Od babci I na gwiazdke
JEŹDZIK AUTKO DISNEY KUBUŚ PUCHATEK INTERAKTYWNY (488790344) - Aukcje internetowe Allegro

od babci II na gwaizdke
Fisher-Price UCZĄCY ROBOT TOBI NOWOŚĆ +KATALOG (491404774) - Aukcje internetowe Allegro

od chrzestnej: na gwiazdke i urodziny
***FISHER PRICE CYRKOWY SŁOŃ Z KLOCKAMI NOWY!*** (494798983) - Aukcje internetowe Allegro
Mega Bloks Maxi - Wielki wózek - wywrotka z klockami 670

ode mnie w piatek szczeniaczek i dzis 2 plyty z teletubisiami i jedna z jego ulubinym Dobranocnym ogrodem.

Oczywiscie kupowalysmy w Wawie ale tak wkleilam zeby Wam pokzac :tak:

A chrzestnemu powiedzialam zeby kupilam warsztat z narzedziami fishera

A bylam z mama i siostra i kupilysmy tez prezenty dla jej synow, ode mnie gra Ryzyko, gra polawanie na myszy i 3 filmy na dvd.

A one tez kupily prawie wszystko co chcialy wiec zakupy mega udane plus pyszny kubelek z KFC :tak::tak:

Dotka powiem Ci ze jestem bardzo zdowolona z tej wywrotki, bo to taka przyszlosciowa zabawka, teraz sie glownie kupuje te grajace a one sa na jakis czas a ta mysle ze kilka lat mu posluzy, w lato przed domem bdzie z nia smigal :tak::tak:

Alex jezdzik mi sie spodobal bo taki kolorwoy i sporo rzeczy to wciskania i krecenia jest

reklama
Odwiedził nas dziś chrzestny Łukasza i przyniósł prezent, takiego dużego renifera. Łukaszowi bardzo się podobał, wycałował misia aż mokry był, wyprzytulał (poniżej zdjęcie reniferka):-D:-):-D:-D:happy: A od chrzestnej dostał kierownicę wydającą dzwięki samochodu, też lubi się nią bawic:tak::tak::tak::tak:

Do góry