reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

No Asia fajny ten stolik tylko ile miejsca trzeba mieć na te wszystkie szpargały. Ja mam 37m mieszkania i kurczaki kupiła bym taki stolik tylko to następny mebel... :sorry2::-D

reklama
No, ja mam trochę większe mieszkanie, więc chyba kupię ;-);-);-). A tak na poważnie to ten stolik wcale nie jest taki duży, no i pewnie się składa, więc może tak dużo miejsca nie zajmie. Muszę kupić taką zabawkę, która zainteresuje Filipa dłużej niż 5 minut, bo do tej pory wszystko nietrafione. Trochę dłużej bawi się ślimakiem z klockami fisher price. Więc polecam.
FISHER PRICE - ŚLIMAK SMAKOSZ-HIT CENOWY! (482461880) - Aukcje internetowe Allegro

Jakiś tańszy teraz jest. Ja kupowałam za 74zł.

Oj u nas ten ślimak tez się sprawdza ale dopiero teraz....szczególnie te klocki....no i mały je wkłada i wyciaga ....siedzi nad tym taki skupiony....heheh...

A ten stolik chicco tez fajowy:tak:Musze zastanowić nad tymi dwoma i wybrac jeden...:-)

Stolik sie spodoboal, staje przy nim wciska, smieje sie w glos i chodzi w kolku trzymajac sie blakatu.

Ten chicco widzialam w necie jest fajowy ale dugie tyle kosztuje i wybralam ten bo klocki i tak sie jakies kupi.

Co do tego zolwia to u nas w tesco jest na niego poromocja i kosztuje albo 45 albo 49. Tez o nim myslalam.

A ja dzis kupilam malemu uczona sluchaweczke, podobala sie :tak::tak:

A moja mama mu kupila taka drewiniana zabawke co Sylwia ma.

Poza tym ogladalysmy pchacze w realu. Niezle jaja wyszlo. Na jednej kupie staly 2 rodzaje, wzielam jeden sprawdzilam cene 99 mysle fajne, moja mama mowila to ja mu kupie na gwiazde. Ale wybralam ten drugi model. Moja mama przy kasie placi a tam jakos wielka kota wyszla. Odchodzimy a cena na paragonie 229 :szok::szok::szok:. Byly na jedej kupie ale ten drugi byl drozszy :no::no:. Chyba z pol godziny stalismy zeby go oddac bo nie byl wart tej ceny. Chyba byl blad bo na paragonie bylo lokomotywa a to byl odpychacz ale pani nie mogla nic poradzic. Wiec go zwrocilysmy, mam nadzieje ze kase mojej mamie przeleja.

A zastanaiwam sie dla Kuby nad puchatkiem gadajacym albo nad robotem Tobi, co sadzicie??

Magda widzialam w Carrefourze, 99 chyba kosztuje, fajne
to ten robot
Fisher-Price UCZONY ROBOT TOBI Mowi Po POLSKU (477228595) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ktoras ma blisko Tesco to w ten weekend w nocy z piatku na sobote i z sobaty na niedziele po 22 jest -20% na wszystkie zabawki.
Ja pewnie pojade bo warto zamiast 100 placisz 80 :tak::tak:

reklama
Kuba tez dostanie fontannę playschool moja mama kupuje na urodzinki a w jej mieście wszystkie fontanny wykupione i na allegro też i facet mówi że nawet ciężko w hurtowniach o nie hehehhe

no i dostanie jeszcze konika na biegunach malutkiego żeby sie bujał i garnuszek na klocuszek klocki i widziałam fajną matę do samochodu z kierownicą dziecko może przyciskać na kierownicy przciski a mata gra i świeci i może tez noga na macie wciskac

zastanawiałam siętez nad ta mówiąca ksiażeczką (dota taka ma ) i nad krzesełkiem gadającym ale nie wiem czy nie jest za mały na cos takiego no i nad tym stolikiem tez

Do góry