forever, 28 zł za komplet to nie tak źle... i jaka ozdoba do pokoju przy okazji
MamoM, nasze dzieci faktycznie oszaleją od nadmiaru szczęścia
) Pokaż jaki tunel masz na myśli? O zestawie do sprzątania też myślę- w pepco 9.90 U nas się również prezentowo się wyklarowało.
Mikołaj
Gdzie jest przyjaciel Hipci? - Gakuya Edward, Lloyd Claudia - Książki dla dzieci - Smyk.com
DUKTIG Komplet warzyw, 14 szt. - IKEA od rodziców klocki magnetyczne i książki, pewnie tradycyjnie rajstopki jakieś czaderskie, od babci niespodzianka
gwiazdka
teść szarpnie się na
http://www.tchibo.pl/Kolejka-drewniana-p400022253.html:szok:
W szoku jestem, bo dotąd miał małego w d... ale kiedyś powiedział,ze kupuje pod choinkę kolejkę, michał pokazał mu dziś tą w necie i mamy w środę kupić , on 10 grudnia odda kasę, bo ma wypłatę:-) Teściowa pewnie swoją drogą coś kupi, jakieś badziewie zapewne.
od chrzestnego jakaś piłka, ksiażka
chrzestna
muminki - sklep dla dzieci smyk.com
moi rodzice odtwarzacz cd i nie wiem co jeszcze, ale raczej na odtwarzaczu nie poprzestaną jak znam życie...
ciocia pierwsze puzzle
babcia
Drewniane owoce i warzywa do krojenia 287774 w Tchibo i może
Drewniana nawlekanka 287701 w Tchibo, bo w katalogu jej się spodobało ( szkoda, że dziewczęce kolorki)
i w związku z tym zastanawiam się czy coś oprócz quercetti jeszcze mu kupować, bo to jakieś straszne ilości się robią a 1 stycznia ma imieniny
Myślałam o tym misiu interaktywnym z hasbro, albo drewnianym domku/ farmie, ale może na imieniny kupię coś małego po prostu np
KLOCKI EDUKACYJNE DO BUDOWANIA DREWNIANE - MIASTO (2745725495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myślałam też o jakiejś figurce, u cioci ładnie się nimi bawił:
schleich - sklep dla dzieci smyk.com
i jeszcze pierwszy jakiś komplet ciastoliny mnie kusi...