reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

Kupiłam dziś Majce w Pepco ten zestaw do sprzątania ale SZAŁŁŁŁŁ!!! Mówię Wam, 10zł a tyle radości. Moje dziecko kocha sprzątać :-)

reklama
i nienawidzi się brudzić;) Mała perfekcyjna pani domu Ci rośnie:)) MIesio też kocha sprzątać, gdzie kupić mini mopa????

Marysia też sprząta całymi dniami. ma fioła, zdecydwanie nie po mnie!!! Wszystko musi by równo ułożone, kredki na kartce, żadna plama na stoliku nie przejdzie. Ale ja kupiłam jej zwykły zestaw mała miotełka z łopatką za 2,50:zawstydzona/y:

wybraliśmy się dziś do Lidla, specjalnie po puzzle drewniane i... dupa blada o godz.18wszystkie wyprzedane:wściekła/y:
co do klocków to Emilka lubi te:
Klocki edukacyjne BABY WORLD | KLOCKI \ Pozostałe KLOCKI | Sklep z zabawkami Mazak - układamy piramidki, rozpoznając co jest na każdym klocku
i dziś przekonała się do tych:
Tanie zabawki - sklep z zabawkami dla dzieci - Klocki konstrukcyjne 48szt - folia
wiadomo - kilkuminutowa zabawa, jak nie krócej, ale pomału ciągnie ją do klocków, bo i te z ikei do ciągnięcia nagle zaczęły ją interesować:tak:
Aestima teraz w Pepco widziałam zestaw 'rozszerzony' właśnie z mopem:tak:

Martadelka - ja byłam w Lidlu ok. 20 i był jeden zestaw puzzli - zoo - ale jakoś mnie nie powaliło, np. dinozaur, bardziej się na farmę nastawiłam. Klocki konstrukcyjne b. ciekawe - jak na razie Młoda niekoniecznie klockowa, ale b. lubi burzyć moją wieżę :-p
Kasiawilde - będę modyfikować mój zestaw prezentowy, bo logopeda powiedział, że filmy to tak do 3 roku życia niekoniecznie więc krecik poczeka, tak samo w związku z tym nie pójdziemy w sobotę na imprezkę do kina z okazji Dnia Misia :baffled: A co do słonia to Młoda nie przepada za hałasem więc nie wiem czy słoń by się Jej spodobał, mo zdecydowanie nie.
Byłam też wczoraj w Tchibo - zestaw talerzy wygląda dużo lepiej na fotce - kratka jest raczej cimnoróżowa niż czerwona i wogóle nie był rozpakowany, aby można było obejrzeć :eek: Kupiłam tylko kredki w etui - materiał dość cienki, płótno obrusowe.

forever zgadzam sie z lekarzem - filmy to jeszcze i jeszcze... ostatnio puściłam Krzysiowi (3 lata skończone), Misia Uszatka (pamiętacie? taka miła niegroźna bajka na dobranoc). I miś na koniec śpiewa "pora na dobranoc... "... no I Krzyś zareagował wielkim płaczem, bo miś zaśpiewał "pora na dobranoc" i poszedł spać do łózka... trauma. Trudno przewidzieć jak dzieci zareagują...

reklama
Do góry