reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

Punta! Widzę, że Twoja POCIECHA też niedługo będzie obchodzić tę TRÓJECZKĘ, a drugiej zbliża się roczek? Dziękuję w imieniu mojego Maksa za cieplutkie słowa - życzenia!

reklama
Witam,

Na roczek szarpnelismy sie i kupilismy lozko, bo po wakacjach to szczebelkowe zrobile sie jej zaciasne ;)

Dostala tez ubranka - to zawsze jest jakis prezent, autko zdalnie sterowane - przyznam, ze nawet potreafi wprawic autko w ruch. Album na zdjecia. Bajke sluchowisko na CD.

Zblizaja sie swieta i powoli myslimy nad prezentem. Narazie wpdalam na pomysl odkurzacza zabawki.

Pozdrawiam,

Przyznam, ze spi tylko w dzien. W nocy powrot do lozeczka ze szczebelkami.
Na wakacjach spala w takim lozku, ale zastawilismy szafkami, ktore zazwyczaj sa przy lozkach w pokojach hotelowych. Jak wrocilismy to sporo czasu minelo, az sie przyzwyczaila do "ciasnego" lozeczka, gdy kupilismy jej lozko, to juz nie bylo tak potrzebne. Ale w dzien przynajmniej nie zajmuje juz naszej kanapy :laugh:

Witam drogie mamy

Chciałabym kupić prezent na Mikołaja Mateuszkowi niestety nie ma pojęcia co to mogłoby być Może Wy macie jakiś pomysł chłopiec ma 2,5 roczku a ja chciałabym wydać ok 100 zł Serdecznie dziękuję za wszystkie podpowiedzi :)

zobacz tu www.leomark.pl
Ja wypatrzyłam książeczki które maluje się wodą i wychodza kolorowe obrazki, lub płachty do malowania rączkami.
POza tym polecam ciastoliny wszelakie.

[color=Pink]Moja Oliwia skończyła 3 latka i też mamy problem z prezentem.Jestem jednak przekonana,że najlepsze byłyby wszelkiego rodzaju zabawki edukacyjne,puzzle,najlepiej takie 36 elementów,wszelkie gry planszowe.To świetna zabawa dla maluszka i rodziców.Super grą są również pingwinki,których reklama pojawiła się niedawno w telewizji.Pozdrawiamy
Kasia i Oliwia(niestety nie umiemy jeszcze wkleić swojego zdjęcia) 8)[/color]

ja stawiam na taki zestaw "małego majsterkowicza". Nie wiem jak to sie nazywa, ale to jest taki stolik na kółkach z miejscem na narzędzia (oczywiście plastikowe). Jest tam wszystko: młotek, wiertarka, śrubokręt i śruby, gwoździe, no różne cuda. Macias ma 2 lata i ma ogromną radochę gdy się tym bawi. Ale to kosztuje coś koło 150 zł

Podobne zestawy, o których piszesz widziałam w Kauflandzie - kosztowały około 50 pln, więc znacznie tańsze. Może mają mniej elementów, ale chyba też zapewniają dobrą zabawę. Było zresztą wiele wersji. Podstawa - to dwupoziomowy stoliczek na kółkach, ale wyposażenie różniste - były zestawy do majsterkowania, zestawy lekarskie, kuchenne i jeszcze kilka, nie pamiętam. My przymierzamy się do czegoś takiego na Gwiazkę - tylko w wersji dla samochodzików - dwa poziomy ze zjeżdżalniami dla samochodzików, do tego jakieś garaże - dla naszego prawie dwuletniego samochodziarza myśłę że dobry prezent. To też inna wersja tych zestawów "stolikowych".

pozdrawiam
nikita

reklama
Do góry