reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

reklama
Juz sobie to wyobrażam, biedna Katak nie wie za co ma sie najpierw złapać, Gabi okłada klockami Zuzinka, Zuzinek nie wie co sie dzieje, ucieka w popłochu, Gabi ją dopada w jakimś kącie i wykańcza :) A potem wykańcza Katkę i nici z opiekunki i towarzyszki zabaw :)
Ja to jestem okropna co nie :)

Nie no ja tak tylko żartuje, może akurat jakby miała kogoś w swoim wieku to by się zachowywała inaczej, ja to jestem zdania ze dzieci powinny sie same z sobą zgadywać nawet jakby jedno od drugiego miało w łeb dostać, oczywiście nie jestem zwolennikiem bicia sie dzieci i trzeba do tego nie dopuszczać, ale kto inny jak nie drugie dziecko nauczy dzielenia sie z innymi :)

Kurde, żebym ja była tak rozrywana w prawdziwym świecie, na prawdziwym rynku pracy..... A co do niani pomogłabym chetnie, ale ja chyba na dłuzszą mete nie mam nerwów do tej roboty (choć co kogo poznam, to twierdzi, że ja jestem okaz spokoju...tia), no chyba że na 1-2 godziny dziennie. Ale pomysły moge podrzucać..... Kilka dni temu chciałam nawet napisać w wątku o buncie,ze znalazłam chyba sposób na okiełznanie swego charakteru i Zuzianka, gdy ma słabsze dni, ale po dzisiejszym dniu, wiem,że byłam w błędzie.... :(Ciśnienie to miałam chyba 190/220.
Pozdrawiam

Witam wszystkich!  
Ja również, tak jak każdy mam problem z wybraniem prezentu dla dziecka na chrzciny. Mam być chrzesną. Nie wiem czy wypada dać łańcuszek i coś jeszcze, czy może pieniądze. Czy coś jeszcze wchodziłoby w grę oprócz tego? Sama uważam, że nie powinno dawać pieniędzy. Ale co innego? Prosze, poradźcie mi jak najszybciej.

Ja tez uwazam ze nie powinno sie dawac pieniazkow na chrzest. Moi chlopcy dostali kase i zloty lancuszek - lancuszek zostanie na pamiatke a pieniadze sie rozejda na inne potrzeby. Takze po pieniazkach nie bedzie zadnej pamiatki

Dziewczyny....zwracam sie do mam które  obchodziły już to zaszczytne święto.
Co sprawić małemu bobasowi na pierwsze urodzinki, żeby mu sprawić frajde.
Coć czym sie zajmie , co go zainteresuje....
Jakie sa wasze doświadczenia w prezentach na ROCZEK ??

Pozdrawiam

Ja napiszę co dostały moje dzieci:
Patryk - rowerek, duży worek klocków,
Sebastian - rowerek, duży samochód z przyczepą,

Ja jako matka chrzestna dałam na roczek konia na biegunach, a mąż wózek dla lalek.
i to tyle... :)

reklama
Moja Oliwia dostała:rowerek,domek -grający z klockami ...klocki,cały pęk baloników -bo ona z 14 lutego jest :)
wózek dla lali,i ...maskotki itp

Do góry