reklama
Juz sobie to wyobrażam, biedna Katak nie wie za co ma sie najpierw złapać, Gabi okłada klockami Zuzinka, Zuzinek nie wie co sie dzieje, ucieka w popłochu, Gabi ją dopada w jakimś kącie i wykańcza A potem wykańcza Katkę i nici z opiekunki i towarzyszki zabaw
Ja to jestem okropna co nie
Ja to jestem okropna co nie
słowiczek
mama pisklaczków
:laugh: :laugh: :laugh: dobre...
Jaka wspaniała wizja...
Jaka wspaniała wizja...
Nie no ja tak tylko żartuje, może akurat jakby miała kogoś w swoim wieku to by się zachowywała inaczej, ja to jestem zdania ze dzieci powinny sie same z sobą zgadywać nawet jakby jedno od drugiego miało w łeb dostać, oczywiście nie jestem zwolennikiem bicia sie dzieci i trzeba do tego nie dopuszczać, ale kto inny jak nie drugie dziecko nauczy dzielenia sie z innymi
Katka
Użyszkodnik ;)
Kurde, żebym ja była tak rozrywana w prawdziwym świecie, na prawdziwym rynku pracy..... A co do niani pomogłabym chetnie, ale ja chyba na dłuzszą mete nie mam nerwów do tej roboty (choć co kogo poznam, to twierdzi, że ja jestem okaz spokoju...tia), no chyba że na 1-2 godziny dziennie. Ale pomysły moge podrzucać..... Kilka dni temu chciałam nawet napisać w wątku o buncie,ze znalazłam chyba sposób na okiełznanie swego charakteru i Zuzianka, gdy ma słabsze dni, ale po dzisiejszym dniu, wiem,że byłam w błędzie.... Ciśnienie to miałam chyba 190/220.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
B
broneczka
Gość
Witam wszystkich!
Ja również, tak jak każdy mam problem z wybraniem prezentu dla dziecka na chrzciny. Mam być chrzesną. Nie wiem czy wypada dać łańcuszek i coś jeszcze, czy może pieniądze. Czy coś jeszcze wchodziłoby w grę oprócz tego? Sama uważam, że nie powinno dawać pieniędzy. Ale co innego? Prosze, poradźcie mi jak najszybciej.
Ja również, tak jak każdy mam problem z wybraniem prezentu dla dziecka na chrzciny. Mam być chrzesną. Nie wiem czy wypada dać łańcuszek i coś jeszcze, czy może pieniądze. Czy coś jeszcze wchodziłoby w grę oprócz tego? Sama uważam, że nie powinno dawać pieniędzy. Ale co innego? Prosze, poradźcie mi jak najszybciej.
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Dziewczyny....zwracam sie do mam które obchodziły już to zaszczytne święto.
Co sprawić małemu bobasowi na pierwsze urodzinki, żeby mu sprawić frajde.
Coć czym sie zajmie , co go zainteresuje....
Jakie sa wasze doświadczenia w prezentach na ROCZEK ??
Pozdrawiam
Co sprawić małemu bobasowi na pierwsze urodzinki, żeby mu sprawić frajde.
Coć czym sie zajmie , co go zainteresuje....
Jakie sa wasze doświadczenia w prezentach na ROCZEK ??
Pozdrawiam
A
Agnexx
Gość
Ja napiszę co dostały moje dzieci:
Patryk - rowerek, duży worek klocków,
Sebastian - rowerek, duży samochód z przyczepą,
Ja jako matka chrzestna dałam na roczek konia na biegunach, a mąż wózek dla lalek.
i to tyle...
Patryk - rowerek, duży worek klocków,
Sebastian - rowerek, duży samochód z przyczepą,
Ja jako matka chrzestna dałam na roczek konia na biegunach, a mąż wózek dla lalek.
i to tyle...
reklama
Podziel się: