reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

Też mamy takiego, nawet dwa :) Nie umie bawić się dwoma na raz, ale świetnie radzi sobie jako ich niańka :) każda maskotka dla dwulatka jest dobra, a każda inna, która ma jakieś dodatkowe funkcje jest tym bardziej ciekawa. Mały uwielbia wsadzać różne przedmioty im do buziek :) to go bawi najbardziej :)
są też w dobrej cenie, ale przez karmienie ich niszczą im się usta - mechacą się. A tak ogółem są ok zwłaszcza, że pluszaki, to zabawki nieśmiertelne :)

reklama
Gdybym była dwuletnią dziewczynką to by msię chyba na mamę obraziła że nie dostałam wypasionej zabawki tylko jakis sznurek:)) Bardzo proszę nas tu nie spamować. Wymieniamy się doświadczeniami a nie przedstawiamy oferty handlowe.(Dwulatki nie kolekcjonują!!!!,dwulatki co najwyżej zjadają takie kuleczki)

kakakarolina zgadzam się z Tobą, tym bardziej, że lenamaik dodała taki sam post w podobnych tematach takze

Witam:tak:, babcie wpadły na pomysł by na 2 urodziny kupić kuchnie dla mojej Zosi tak do 200 zł. Czy któraś z Was ma doświadczenie, widziała jakąś i może polecić?
Zależy mi by nie była zbyt niska.

Córa (!) niedawno dostała w prezencie tor wyścigowy składany w walizkę i o dziwo prezent bardzo jej się spodobał. Chętnie się nim bawi zwłaszcza z kuzynem o rok starszym, także szczerze polecam :)
Wygląda tak:
228344_198580796850242_100000949698462_476298_3593794_s.jpg

reklama
Ja dla mojej 2 letniej corki wybralam gleboki wozek dla lalek i lalke bobasa, bo jest na etapie dbania o swoja dzidzie,przykrywa ja kolderka, wozi we wozku.Sprawdzi sie rowniez kuchnia z akcesoriami wiem, bo mala tez ma i lubi sie bawic.Udaje ze gotuje obiadek albo robi mi kawke, i tak sie razem bawimy.

Do góry