reklama
K
kitty86
Gość
Ja się zastanawiam nad szczeniaczkiem uczniaczkiem,krzesełkiem uczydełkiem a zebrą skoczkiem.W grę wchodziła jeszcze piaskownica i huśtawka.Ale jak poszłam ostatnio do supermarketu to oszalałam tyle tego było.
ola652
Mamusia Adrianka!
ja wam powiem ze świat zwariował mnie cale te święta przytłaczają do sklepu sie ruszyć nie można bo ludziska pogłupieli przepychaja sie jak na targu nieglugo beda sie bic o te zabawki ja chyba mojemu malemu kupie namiot he taki ala indiański z tunelem bo na nic innego jeszcze nie wpadlam:-)
A ja polecam wiersze Danuty Wawilow na CD z adaptacja muzyczna w interpretacji dwoch Stuhrow. Nazywa sie to ROZSMIESZANKI ROZMYSLANKI USYPIANKI. Naprawde smieszne. Nasze ulubione to "Kurze dydko" (http://www.buka.com.pl/pliki/Wawilow_1_Kurze_dydko6.mp3)Najtaniej chyba kupic prosto z wydawnictwa Rozśmieszanki, Rozmyślanki, Usypianki – BUKA – Akademia Rozwoju Wyobraźni
K
kitty86
Gość
ola652 masz racje ale jednak mimo wszystko trzeba isc i sieta musza byc
a co myślicie o tym dla dwu-latka?przesadziłam ...? ale nie wiem juz sama
ORGANY Z NAGRYWANIEM+MIKROFON+KRZESEŁKO -2 KOLORY (479224701) - Aukcje internetowe Allegro
3 BĘBNOWA PERKUSJA!!!! (481737043) - Aukcje internetowe Allegro
ORGANY Z NAGRYWANIEM+MIKROFON+KRZESEŁKO -2 KOLORY (479224701) - Aukcje internetowe Allegro
3 BĘBNOWA PERKUSJA!!!! (481737043) - Aukcje internetowe Allegro
ola652
Mamusia Adrianka!
a co myślicie o tym dla dwu-latka?przesadziłam ...? Ale nie wiem juz sama
organy z nagrywaniem+mikrofon+krzesełko -2 kolory (479224701) - aukcje internetowe allegro
3 bębnowa perkusja!!!! (481737043) - aukcje internetowe allegro
jesli tylko twoje maleństwo przy tym wysiedzi to spoko bo moj mały np żywe srebro - nie usiedzi tak wiec potrzeba nam czegoś bardziej sprawnosciowego, ale pomysl mysle dobry!
wydaje mi się , że usiedzi, bo u swojej kuzynki się dorwał i siedzial grzecznitko i brzdąkał. nie dajmy się zwariowac wiadomo , że dwu latek nie będzie grał , tylko bedzie się bawił , zreszta razem ze mną.chodziło mi raczej o pokazanie czegoś nowego
Ja właśnie zamówiłam lalę (z rudymi włoskamiod 18miesiecy), wklejam link do strony, bo ja te lalki znalazłam przypadkiem i totalnie się w nich zakochałam (choć ceny do niskich nie należa) Poza tym kupiłam teletubisia big hug, a od dzidków Nadia dostanie łożeczko dla lalek.
Jesli ktos jest zainteresowany lalka to podaje link Corolle
Jesli ktos jest zainteresowany lalka to podaje link Corolle
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas miala byc drewniana kolejka( z elektryczna lokomotywa do tego ciagnie wagoniki z malymi kuleczkami,pote na moscie luleczki spadaja na tory nizej i czekaja az kolejka zrobi runde i spowrotem wpadaja do wagonikow) na mikolaja i hulajnoga (hallo kitty)ale poszlam ostatnio do sklepu i kupilam juz teraz teraz nie mam pomyslu Widzialam ze w sklepie totalnie pochlonela ja gra komputerowa,cos jak playstation tylko ze dla dzieci od lat 3+ np.gra z kubusiem puchatkiem,Dora i inne...Chyba zdecyduje sie na to na gwiazdke a na mikolaja cos drobnego...Teraz jest tego tyle ze mozna jebla dostac...
Podziel się: