reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

reklama
Ja się zastanawiam nad szczeniaczkiem uczniaczkiem,krzesełkiem uczydełkiem a zebrą skoczkiem.W grę wchodziła jeszcze piaskownica i huśtawka.Ale jak poszłam ostatnio do supermarketu to oszalałam tyle tego było.

ja wam powiem ze świat zwariował mnie cale te święta przytłaczają do sklepu sie ruszyć nie można bo ludziska pogłupieli przepychaja sie jak na targu nieglugo beda sie bic o te zabawki ja chyba mojemu malemu kupie namiot he taki ala indiański z tunelem bo na nic innego jeszcze nie wpadlam:baffled::baffled::baffled::-)

wydaje mi się , że usiedzi, bo u swojej kuzynki się dorwał i siedzial grzecznitko i brzdąkał. nie dajmy się zwariowac wiadomo , że dwu latek nie będzie grał , tylko bedzie się bawił , zreszta razem ze mną.chodziło mi raczej o pokazanie czegoś nowego

Ja właśnie zamówiłam lalę (z rudymi włoskamiod 18miesiecy), wklejam link do strony, bo ja te lalki znalazłam przypadkiem i totalnie się w nich zakochałam (choć ceny do niskich nie należa) Poza tym kupiłam teletubisia big hug, a od dzidków Nadia dostanie łożeczko dla lalek.
Jesli ktos jest zainteresowany lalka to podaje link Corolle

reklama
U nas miala byc drewniana kolejka( z elektryczna lokomotywa do tego ciagnie wagoniki z malymi kuleczkami,pote na moscie luleczki spadaja na tory nizej i czekaja az kolejka zrobi runde i spowrotem wpadaja do wagonikow) na mikolaja i hulajnoga (hallo kitty)ale poszlam ostatnio do sklepu i kupilam juz teraz:-D teraz nie mam pomyslu:baffled: Widzialam ze w sklepie totalnie pochlonela ja gra komputerowa,cos jak playstation tylko ze dla dzieci od lat 3+ np.gra z kubusiem puchatkiem,Dora i inne...Chyba zdecyduje sie na to na gwiazdke a na mikolaja cos drobnego...Teraz jest tego tyle ze mozna jebla dostac...:-D

Do góry