reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

noo ja to mam powaazny problem bo co kupić dziecku które wszystko ma:dry: niestety moj syn jest rozpuszczony do granic wytrzymałości przez tatusia i nie mam żadnego pomyslu na prezent świąteczny dla Dużego i małego faceta w moim domu, odkurzacze mopy samochody traktory piłk skaczace zebry zyrafyi i inne cuda zagracają caaly pokój i jeszcze tylko choinki tam brakuje a to juz nie dlugo chyba nic nie wymyśle sa zabawki które raczej rodzica cieszą niz mojego malego wiec nie wiem powiem szczerze bede odwiedzac ten watek czesto az cos podpowiecie :-):-) pozdrawaim i licze na ciekawe pomysły:)))

reklama
Mój Kubuś(3 latka) uwielbia chodzić na zjeżdżalnie no ale wiadomo że w zimie to nie bardzo się da :sorry2:,dlatego myślę o takiej małej plastikowej zjeżdżalni do domu,ale nie wiem sama czy to dobry pomysł?Jak myślicie,może być czy lepiej sobie odpuścić i wymyślić coś innego?

Mój Kubuś(3 latka) uwielbia chodzić na zjeżdżalnie no ale wiadomo że w zimie to nie bardzo się da :sorry2:,dlatego myślę o takiej małej plastikowej zjeżdżalni do domu,ale nie wiem sama czy to dobry pomysł?Jak myślicie,może być czy lepiej sobie odpuścić i wymyślić coś innego?
ja myślę, że to dobry pomysł :-) w sumie mam dużo miejsca w mieszkaniu i też bym mogła to synkowi zafundować:confused:
z drugiej strony nie wiem czy nie znudziłoby się to po 3 zjazdach i stało jak nieużywany mebel:confused:

no właśnie dlatego sie zastanawiam nad ta zjeżdżalnia bo faktycznie jak będzie miał to na co dzień to może się szybko znudzić :sorry2:. sheeppy- a co do tego zestawu majsterkowicza to mój synek w zeszłym roku dostał identyczny jak pokazałaś na obrazku,miał wtedy nie całe dwa latka,i teraz po czasie tak sobie myśle że chyba był jeszcze na to za mały bo większość narzędzi z tego zestawu zwyczajnie pogryzł,traktował je jako gryzak na wychodzące zęby:sorry2:zwłaszcza MŁOTEK bardzo mu smakował :-D:-D:-D .Niestety te części nie są zbyt mocne bo po takich przeżyciach nie nadawały się już do zabawy:rofl2:

w sumie mój już ma cały komplet zębów i nie gryzie raczej, ale też nie wykazuje za dużego zainteresowania majsterkowaniem, bo ma klocki-śrubki i śrubokręty plastikowe, jeszcze po moim bracie:tak: Dlatego bardziej myślę o zestawie do gotowania [uwielbia to] albo sprzątania, tylko że to chłopiec:no: więc może lepiej kupić coś męskiego i przyzwyczajać:confused::-D
ja to już myślałam o domowej piaskownicy na strychu,albo ewentualnie żeby duży zestaw piaskoliny kupić, ale ponoć jest toksyczna i rakotwórcza :confused::dry:

dziewczyny moaj corcia dostala od babci jakis czas temu zjezdzalnie, bo tez bardzo to lubi i powiem wam ze to akurta bardzo trafiony prezent.

na poczatku ciagle jezdzila,a teraz nie ma dnia zeby nie zjezdzala.

aha, i jesli moge cos polecic to jezeli juz macie miejsce to kupcie troche wieksze zjezdzalnie, my mamy z tych co maja 150 cm zjazdu i jestem z tego bardzo zadowolona.

jesi macie trochę miejsca polecam tez trampolinke :D;-);-) polecam takie z siatka bo maluch skoczny jest i gdyby nie to juz by dawno fiknął na glebe:happy:

sheeppy -jeśli Twój synek jest zainteresowany gotowaniem to ja bym mu kupiła ten zestaw z kuchenka co pokazałaś bo jest naprawdę fajny,a to że chłopiec mi to osobiście nie przeszkadza,mój ma prawie 3 lata i do dzisiaj się tym bawi,tez ma kuchenkę(trochę inną)i całe mnóstwo garneczków,talerzyków itp.Dodam że jak do tej pory nikt ze znajomych i z rodziny nie skrytykował że kupiłam chłopcu kuchenke z garkami:-):-D

Dziewczyny chciałam Wam polecić przepiękną płytę z piosenkami dla dzieci, które mój synek uwielbia ... :)
Śpiewa Ewa Bem i jesli rodzice lubią jazz to na pewno przemiło im się będzie słuchało razem z maluszkiem :) U nas słuchamy wszyscy !
Bruno śpiewa w samochodzie z tatą :)

Ewa Bem - Ten najpiękniejszy świat - piosenki na CD z muzyką Jerzego Wasowskiego. - Ewa Bem - ksiazkiedukacyjne.pl - internetowa księgarnia edukacyjna

Poza wszystkim jest ślicznie wydana, razem z książeczką .. fajny też na prezent :-)

A Wy macie jakieś perełki muzyczne ?

reklama
Do góry