reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

noo ja to mam powaazny problem bo co kupić dziecku które wszystko ma:dry: niestety moj syn jest rozpuszczony do granic wytrzymałości przez tatusia i nie mam żadnego pomyslu na prezent świąteczny dla Dużego i małego faceta w moim domu, odkurzacze mopy samochody traktory piłk skaczace zebry zyrafyi i inne cuda zagracają caaly pokój i jeszcze tylko choinki tam brakuje a to juz nie dlugo chyba nic nie wymyśle sa zabawki które raczej rodzica cieszą niz mojego malego wiec nie wiem powiem szczerze bede odwiedzac ten watek czesto az cos podpowiecie :-):-) pozdrawaim i licze na ciekawe pomysły:)))

reklama
Mój Kubuś(3 latka) uwielbia chodzić na zjeżdżalnie no ale wiadomo że w zimie to nie bardzo się da :sorry2:,dlatego myślę o takiej małej plastikowej zjeżdżalni do domu,ale nie wiem sama czy to dobry pomysł?Jak myślicie,może być czy lepiej sobie odpuścić i wymyślić coś innego?

Mój Kubuś(3 latka) uwielbia chodzić na zjeżdżalnie no ale wiadomo że w zimie to nie bardzo się da :sorry2:,dlatego myślę o takiej małej plastikowej zjeżdżalni do domu,ale nie wiem sama czy to dobry pomysł?Jak myślicie,może być czy lepiej sobie odpuścić i wymyślić coś innego?
ja myślę, że to dobry pomysł :-) w sumie mam dużo miejsca w mieszkaniu i też bym mogła to synkowi zafundować:confused:
z drugiej strony nie wiem czy nie znudziłoby się to po 3 zjazdach i stało jak nieużywany mebel:confused:

no właśnie dlatego sie zastanawiam nad ta zjeżdżalnia bo faktycznie jak będzie miał to na co dzień to może się szybko znudzić :sorry2:. sheeppy- a co do tego zestawu majsterkowicza to mój synek w zeszłym roku dostał identyczny jak pokazałaś na obrazku,miał wtedy nie całe dwa latka,i teraz po czasie tak sobie myśle że chyba był jeszcze na to za mały bo większość narzędzi z tego zestawu zwyczajnie pogryzł,traktował je jako gryzak na wychodzące zęby:sorry2:zwłaszcza MŁOTEK bardzo mu smakował :-D:-D:-D .Niestety te części nie są zbyt mocne bo po takich przeżyciach nie nadawały się już do zabawy:rofl2:

w sumie mój już ma cały komplet zębów i nie gryzie raczej, ale też nie wykazuje za dużego zainteresowania majsterkowaniem, bo ma klocki-śrubki i śrubokręty plastikowe, jeszcze po moim bracie:tak: Dlatego bardziej myślę o zestawie do gotowania [uwielbia to] albo sprzątania, tylko że to chłopiec:no: więc może lepiej kupić coś męskiego i przyzwyczajać:confused::-D
ja to już myślałam o domowej piaskownicy na strychu,albo ewentualnie żeby duży zestaw piaskoliny kupić, ale ponoć jest toksyczna i rakotwórcza :confused::dry:

dziewczyny moaj corcia dostala od babci jakis czas temu zjezdzalnie, bo tez bardzo to lubi i powiem wam ze to akurta bardzo trafiony prezent.

na poczatku ciagle jezdzila,a teraz nie ma dnia zeby nie zjezdzala.

aha, i jesli moge cos polecic to jezeli juz macie miejsce to kupcie troche wieksze zjezdzalnie, my mamy z tych co maja 150 cm zjazdu i jestem z tego bardzo zadowolona.

jesi macie trochę miejsca polecam tez trampolinke :D;-);-) polecam takie z siatka bo maluch skoczny jest i gdyby nie to juz by dawno fiknął na glebe:happy:

sheeppy -jeśli Twój synek jest zainteresowany gotowaniem to ja bym mu kupiła ten zestaw z kuchenka co pokazałaś bo jest naprawdę fajny,a to że chłopiec mi to osobiście nie przeszkadza,mój ma prawie 3 lata i do dzisiaj się tym bawi,tez ma kuchenkę(trochę inną)i całe mnóstwo garneczków,talerzyków itp.Dodam że jak do tej pory nikt ze znajomych i z rodziny nie skrytykował że kupiłam chłopcu kuchenke z garkami:-):-D

Dziewczyny chciałam Wam polecić przepiękną płytę z piosenkami dla dzieci, które mój synek uwielbia ... :)
Śpiewa Ewa Bem i jesli rodzice lubią jazz to na pewno przemiło im się będzie słuchało razem z maluszkiem :) U nas słuchamy wszyscy !
Bruno śpiewa w samochodzie z tatą :)

Ewa Bem - Ten najpiękniejszy świat - piosenki na CD z muzyką Jerzego Wasowskiego. - Ewa Bem - ksiazkiedukacyjne.pl - internetowa księgarnia edukacyjna

Poza wszystkim jest ślicznie wydana, razem z książeczką .. fajny też na prezent :-)

A Wy macie jakieś perełki muzyczne ?

reklama
Do góry