reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Karina, powodzenia jutro z wózeczkiem.

Wisienka, super zabawki. Ja na razie przestałam kupować zabawki bo Ingę bardziej łyżka czy kawałek rurki interesuje niż najbardziej wymyślna zabawka;-)

Anulka, gratuluję wygranej aukcji. Te karuzelki z FP są super. My kupiliśmy przez narodzinami Ingi karuzelkę z Tiny Love i też jest super. Jest cała jeszcze pomimo, że młoda targa nią na wszystkie strony i próbuj się na niej podciągać:baffled:

reklama
bira mojego tez teraz wszystko interesuje, a najbardziej to chyba butelka plastikowa, az mu sie rece trzesa jak widzi ze ja pije to je wyciaga aby mu dac :laugh2::laugh2:
ale tak jak juz napialam zabaweczki byly taniutkie, to az szkoda byloby nie kupic zwlaszcza ze wiekszosc jest jak bedzie starszy.

Wiecie co teraz mi się przypomniało i to jest prawda dzieciom się kupuje najróżniejsze zabawki a nie zapomnę jak moja kumpela dzwoni do mnie i mówi że kupiła rocznemu synkowi FP małych człowieczków i kupę forsy wydała wchodzi do pokoju jak ze mną gada a małego nie ma.Patrzy drzwi od łazienki otwarte a młody zamiast bawić się zabawkami to miesza papierem toaletowym w kiblu i jak tu się nie wściec

Wiecie co teraz mi się przypomniało i to jest prawda dzieciom się kupuje najróżniejsze zabawki a nie zapomnę jak moja kumpela dzwoni do mnie i mówi że kupiła rocznemu synkowi FP małych człowieczków i kupę forsy wydała wchodzi do pokoju jak ze mną gada a małego nie ma.Patrzy drzwi od łazienki otwarte a młody zamiast bawić się zabawkami to miesza papierem toaletowym w kiblu i jak tu się nie wściec

Trafiłaś w samo sedno. Ale się uśmiałam. Inga jakby zobaczyła papier toaletowy to chyba by się z podniecenia posikała. Ona kocha takie gadzety.

:laugh2::laugh2::laugh2:

mój dziś zażyczył sobie kosiarkę do trawy, ale nie taką zwykłą. Jak szliśmy do przedszkola to akurat pan jeździł taką kosiarką traktorem. Aż do samego przedszkola musiałam mu tłumaczyć dlaczego mamusia nie kupi mu takiej kosiarki :baffled:.

hehhe ale sie uśmiałam niezłe są te dzieci
kiedys ogladalam program i mowili ze najlepsze zabawki to są typu
butelka z grochem,jakies wężyki z supełkami,kartka z czarnymi paskami itd

reklama
Karina alle ty mnie babo trzymasz w niepewności
hmmmmmm juz sie doczekać nie mogę........pokazuj mi ten wózeczek
normalnie tak sie przejełam jak to ja bym kupowała ten wozek heh

Do góry