reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

a ja dzisiaj znowu nakupowalam malemu pelno zabawek i chyba na tym poprzestane na jakis czas bo juz ma za duzo :-):-)
ale tym razem kupilam taniutko na car boots sale wiec nie moglam sie powdtrzymac.;-):-)

karina powodzenia jutro w szukaniu wymarzonego wozeczka dla Szymonka

reklama
a ja dzisiaj znowu nakupowalam malemu pelno zabawek i chyba na tym poprzestane na jakis czas bo juz ma za duzo :-):-)
ale tym razem kupilam taniutko na car boots sale wiec nie moglam sie powdtrzymac.;-):-)

karina powodzenia jutro w szukaniu wymarzonego wozeczka dla Szymonka

Wisienka jak zawsze szalejesz:-):tak:

Wisienka, a co kupilas??

Ja przed chwila wygralam aukcje na allegro... kupilam karuzelke FP z projektorem - z misiami...:tak::tak::tak:

Anulka brawo widziałam tę karuzelkę śliczna:tak:

Anulka brawo widziałam tę karuzelkę śliczna:tak:

Nam sie tez bardzo podoba... a zaluje, ze nie kupilam takiej jak tylko Oskarek sie urodzil... Kupilismy jakas badziewna... nakrecana, plasikowa i juz jeden "misiek" sie rozlecial na dwie czesci... a ta wydaje mi sie fajna... i kupilam ja za 60zl + 10zł przesylka... nowa z przesylka kosztuje 135zł.

Wisienka, a co kupilas??

Ja przed chwila wygralam aukcje na allegro... kupilam karuzelke FP z projektorem - z misiami...:tak::tak::tak:

anulka
gratuluje aukcji, tez mam ta karuzele!!! kocham te misie, sa takie sliczne :))

a malemu kupilam
takie cos Amazon.co.uk: Fisher Price Winnie the Pooh Slide n Spin Bees: Baby
garnuszek klocuszek i taka swinke Amazon.co.uk: Fisher Price Learning Piggy Bank: Toys & Games
oraz telefon z chicco ale nie moge znalezc takiego samego w necie,
ale wszystkie te zabawki byly za mniej niz polowe ceny wiec sie oplacalo :-):-)

Wisienka... super zabawki:tak::tak: no i te ceny u Was... zawsze sa jakies okazje, wyprzedaze... nie to co w tej naszej ojczyznie:-D nam pozostaje allegro:-D

Wisienka, a co kupilas??

Anulka widzialam taka karuzele u znajomych jest cudna. Ja jak kupwalam to taka zwykla z pluszowymi maskotkami. Jest dobra ale juz nie podoba mi sie:tak:Nastepnym razem jak kupowalabym to wlasnie cos takiego co kupilas:tak:

anulka
gratuluje aukcji, tez mam ta karuzele!!! kocham te misie, sa takie sliczne :))

a malemu kupilam
takie cos Amazon.co.uk: Fisher Price Winnie the Pooh Slide n Spin Bees: Baby
garnuszek klocuszek i taka swinke Amazon.co.uk: Fisher Price Learning Piggy Bank: Toys & Games
oraz telefon z chicco ale nie moge znalezc takiego samego w necie,
ale wszystkie te zabawki byly za mniej niz polowe ceny wiec sie oplacalo :-):-)

Ale fajniutki rzeczy tam to faktycznie oplaca sie kupowac:tak:ale Wy szalejecie hahaha. Bede musiala cos Musiowi kupic bo ma w sumie z takich drobnych rzeczy tylko grzechotki i gryzaczki no i ta liczynoge.....

Anulka widzialam taka karuzele u znajomych jest cudna. Ja jak kupwalam to taka zwykla z pluszowymi maskotkami. Jest dobra ale juz nie podoba mi sie:tak:Nastepnym razem jak kupowalabym to wlasnie cos takiego co kupilas:tak:

Ale fajniutki rzeczy tam to faktycznie oplaca sie kupowac:tak:ale Wy szalejecie hahaha. Bede musiala cos Musiowi kupic bo ma w sumie z takich drobnych rzeczy tylko grzechotki i gryzaczki no i ta liczynoge.....

no i chyba macie mate - taka jak my:-D:-D

reklama
Do góry