reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Dziewczyny dzisiaj przeslali mi dodatkwoe zdjecia wozka tego czwartego co Wam pokazywalam i prezentuje sie calkiem calkiem i powiem szczerze ze ma nawet obszerne siedzisko a na pewno jest troche wieksze od Coneco V3:tak:
Prosialm zeby przeslali mi zdjecia w wresji rozlozonej spacerowki do snu,zlozonej, ze spiworkiem ,bez budki itd.... nawet calkiem calkiem to wyglada.
Moja sapcerowka ma obszerne duze siedzisko i wychodzi na to ten wozeczek ma tylko o 3 cm wezsze ale za to glebsze od mojego:szok:a wydawalo mi sie takie male:tak:

reklama
Dziewczyny dzisiaj przeslali mi dodatkwoe zdjecia wozka tego czwartego co Wam pokazywalam i prezentuje sie calkiem calkiem i powiem szczerze ze ma nawet obszerne siedzisko a na pewno jest troche wieksze od Coneco V3:tak:
Prosialm zeby przeslali mi zdjecia w wresji rozlozonej spacerowki do snu,zlozonej, ze spiworkiem ,bez budki itd.... nawet calkiem calkiem to wyglada.
Moja sapcerowka ma obszerne duze siedzisko i wychodzi na to ten wozeczek ma tylko o 3 cm wezsze ale za to glebsze od mojego:szok:a wydawalo mi sie takie male:tak:

hmmm, no to chyba wybor staje sie latwiejszy:tak:

a mozesz zamiescic te fotki, czy nie bardzo?

Beatko kochana a podalabys mi jeszcze szerokosc i glebokosc siedziska????Bo zastanawiam sie teraz pomiedzy tym Twoim a tym firmy Sena co dalam zdjecia
Szkoda ze w tym moim co pokazalam podnozek nie jest regulowany:sorry2:

Beatko kochana a podalabys mi jeszcze szerokosc i glebokosc siedziska????Bo zastanawiam sie teraz pomiedzy tym Twoim a tym firmy Sena co dalam zdjecia
Szkoda ze w tym moim co pokazalam podnozek nie jest regulowany:sorry2:

Karina no proszę głębokość 15 cm, szerokość z niezłożonym podnużkiem 34 cm a złożonym 23 cm.Weź pod uwagę części zamienne i ich dostępność

Wow... Boze jaki Okruszek - 700 gram:-(

Bira, czytalam,ze myslisz o chuscie... ja popatrzylam na zdjecia Tymka Jolie w chuscie i tezmi sie spodobalo... Tyle, ze nie wiem czy faktycznie w lato nie za cieplo bedzie... A mowiac szczerze, to fajnie gdyby taka chusta spisala sie na urlopie... co myslicie??

Anulka, myślę, ze będzie ciepło, ale na popołudniowe czy wieczorne wypady jak znalazł. Ja potrzebuję czegoś lepszego od mojego nosidełka, bo mi już plecy siadają a muszę korzystać z tego dość często (np. rano jak wychodzimy z psami to nie bardzo chce mi sie tachać wózek i taka chusta jest dla mnie idealnym rozwiązaniem.) Inga w nosidełku lub spacerować więc myślę, ze chustę tym bardziej polubi:-)

Bira, ja ostatnio widzialam w miesice dziewczyne z brzdacem w takiej chuscie - extra wygladalo:tak::tak:

Karina, wozeczek moim zdaniem extra:tak: ile kosztuje, bo juz nie wiem czy dobrze kojarze - k.500zł?

Bira, ja ostatnio widzialam w miesice dziewczyne z brzdacem w takiej chuscie - extra wygladalo:tak::tak:

Karina, wozeczek moim zdaniem extra:tak: ile kosztuje, bo juz nie wiem czy dobrze kojarze - k.500zł?

Wozek ten dokladnie kosztuje 549 zl
Taki sam wozeczek tylko firmy Coneco V3 kosztuje 640 zl z tym ze tam jest troche mniejsze siedzisko

reklama
I co Karina wybrałaś już coś?

Bede brala cos sposrod tych dwoch jeden firma Sena a drugi taki co Ty wzielas:tak:pytalam sie jak wyglada ewentualna kwestia reklamacji no i nie powinno byc problemu.
Jutro o 9 rano jade z mezem jeszcze do innego miasta jak nic tam nie zobacze to trudno przez internet zamowie chociaz wolalabym dziecko wspadzic do wozka.
Mysle ze taki Chicco powinni miec ale ten Seny to raczej nie beda miec:no::tak:
Wiec albo jutro kupie albo przyjezdzam i zamawiam

Do góry