reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Hmmm budka z zimowej na letnią ? :dry:
A da się tak? Pierwsze słysze:sorry2:
No ja mam w tym wózku:
-oparcie rozkładane
-śpiworek
-skrętne koła.
No i najważniejsze jest lekki,wazy 7,9kg ;-)

Rączke przekładaną ma chyba coneco V3 :tak:

No wlasnie problem w tym ze sie nie da chyba ze zaprojektuje swoj wlasny wozek i dam do wykonania:-Dhehehe
A tak wogole to jest wozek ktory ma budke zakladana letnia i zimowa ale nie ma calej reszty a te co maja skretne kola oparcie rozkladane i co nie ktore przekladana raczke lub siedzenie nie maja budki.:tak:

reklama
Super ze juz masz spacerowke:tak:
Ja chyba oczekuje od spacerowki za duzo i jej nie znajde bo poprostu takiej nie ma.
Chcialabym zeby siedzisko bylo przestronne oparcie rozkladane do pozycji lezacej,siedzisko przekladane tylem i przodem do kierunku jazdy ,skretne kola no i zeby byla budka dla wersji letniej i dla wersji zimowej i okrycie na nozki hmmm chyba za duzo oczekuje co????:sorry2:

karina moj wozek taki jest :tak::-) tylko nie zabardzo wiem o co chodzi z ta budka letnia i zimowa, ale mam pokrycie ktore moge zdjac na lato. Mam jeszcze regulowany stolik i przyczep na kubeczek.

ja mam wozek 3 w1 mamas&papas skoot, ale nie ma juz go w sprzedazy wiec nie mam jak wstawic linka z fotka. Jutro sama porobie fotki, to wam pokaze, naprawde jestem zadowolona z tego wozka.
koszyk na zakupy, uchwyt na kubek i ochraniach przeciw deszczowy w standardzie, jedynie dokupilam do niego parasolke i changing bag,

ja mam wozek 3 w1 mamas&papas skoot, ale nie ma juz go w sprzedazy wiec nie mam jak wstawic linka z fotka. Jutro sama porobie fotki, to wam pokaze, naprawde jestem zadowolona z tego wozka.
koszyk na zakupy, uchwyt na kubek i ochraniach przeciw deszczowy w standardzie, jedynie dokupilam do niego parasolke i changing bag,

Oj to szkoda a juz sie ucieszylam:-(
Tej firmy znalazlam tylko jeden wozek

Hehehe dobre a od kiedy bierzesz?????Widzisz jakies efekty u siebie????
Ale Ty chcesz wogole zbic wage????przeciez ladnie wygladasz???
Juz nie biore,powiedzial mi ktos ze mam odstawic i odstawilam,dostalam inne cenne porady na zgubienie kg bez ingerencji chemi,ale wydawalo mi sie ze dzialaja nie czulam glodu wogole.
a o to moj krolewicz na 'krolewskim tronie' :-D:-D

Wiśnia kurcze mamy takie same nocniki hehe,a Twój królewicz wygląda bosko,ty zawsze tak slicznie go ubierasz,gdzie kupujesz ciuchy?

niezly,choc ja nie kupie nigdy wozka na plastikowych kołach,a ten wyglada ze ma plastikowe i male.
Ja albo pianka albo pompowane........i zdecydowanie wieksze koła,lepiej sie prowadzi.
narazie zostaje przy swoim X

a ja dziś z M byłam w sklepie z dziecięcym asortymentem i oglądaliśmy krzesełka tak na "żywo" bo to zawsze inaczej niż w internecie. Po wypróbowaniu jednak zdecydowaliśmy się na Chicco Polly. Widziałam tez ten z FP ale jak wcześniej z tego co pamiętam napisała Women jest jakoś tak lipnie zrobiony jak na FP a ten z Chicco wydaje sie być super. Więc niedługo zamawiamy na allegro :tak::tak:

184_zoom.jpg

Wiśnia kurcze mamy takie same nocniki hehe,a Twój królewicz wygląda bosko,ty zawsze tak slicznie go ubierasz,gdzie kupujesz ciuchy?

niezly,choc ja nie kupie nigdy wozka na plastikowych kołach,a ten wyglada ze ma plastikowe i male.
Ja albo pianka albo pompowane........i zdecydowanie wieksze koła,lepiej sie prowadzi.
narazie zostaje przy swoim X

karina moj wozek jest zupelnie inny, zrobie fotki to pokarze.

women ja ciuchy w wiekszosci kupuje w Boots, firmy mini mode:tak:
tu ma na sobie bluzeczke z primark i spodnie z mini mode.
zamontowalas juz baterie do nocnika? bo ja jeszcze nie

pusia fajny ten fotelik

reklama
Do góry