reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
My tez juz nie wozimy sie w foteliku 0-13 bo Mateuszkowi jest strasznie niewygodnie.
Wszedl do 0-18 po braciszku.
Nasz tez ma 3 pozycje od siedzącego do pół leżącego.
Aniulka swietny ten fotelik.I wcale nie drogi.

Lilka kurcze.Szkoda tej zabawki ale moze jeszcze przyjedzie z kims?

hmmm, a ja ogladam foteliki samochodowe 0-18kg...
No i Karina, chyba kupimy cos jak Twoj - mozna regulowac pozlozenie - od pollezaego do siedzacego:tak::tak:

NOWY ZOOTY Jupiter 0-18kg TYLKO _dla WYMAGAJACYCH! (336292953) - Aukcje internetowe Allegro

...na co powinno sie patrzec przy wyborze fotelika??

Powiem tak ten moj i ten co chcesz kupic sa tej samej firmy tez go ogladalam.Dla mnie wazne zeby spelnial wszystkie kryteria i wymogi pozatym zeby rozkladal sie do pozycji pollezacej u mnie sa 4 pozycje ( a w Twoim nie moge doczytac sie ile pisze tylko ze jest)wkladki ja mam dwie dla niemowlat i pozniej dla starszych dzieci, pozycje fotelika z np.pollezacej do siedzacej moge zmieniac bez wypinania fotelika z pasow, no i podoba mi sie jego konstrukcja jest formie takiej gondolki ( ale jest bardzo wygodne i glebokie siedzisko bo ta gondolka moze sprawiac wrazenie ze jest inaczej)u Ciebie fotelik jest klasycznie wyprofilowany, no i zaglowek ktory jest tez regulowany:-).Mnie te rzeczy przekonaly ze kupilam wlasnie Rider.

POZDRAWIAM
KARINA

W zwiazku z tym ze ma byc juz ladny weekend my z mezem chcemy pojechac sobie nad jeziorko do domku i planuje kupic lozeczko turystyczne czy ktoras ma moze cos takiego i moze pochwalic sie?????lub powiedziec na co zwrocic uwage?????
Pomijajac te ktore pokazala Women bo jest sliczne ale cena pewnie tez wyzsza ja patrze na takie:-)

nie jest drogie 155 zl

albo

te kosztuje 189 zl
lub

te kosztuje jak dobrze pamietam 249 zl ale najbardziej wpadlo mi w oko

KARINA

Hmmmm, wiecie co...
Zaczelam czytac o fotelikach... Wczoraj maz usiadl i poszukal strony o testach bezpieczenstwa fotelikow...

http://fotelik.info/pl/testy/

http://www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=569

...no i teraz mysle, ze przeciez najwazniejsze jest by fotelik byl bezpieczny... a taki do 18kg z tego co pisza to jest srednio do ok.4lat... wiec z pewnoscia jak kupie go teraz posluzy nam min. 3 lata... no i chyab lepiej nie kupic jakiejs tam zabawki czy kupic tansza, a nabyc fotelik, ktory jest naprawde bezpieczny... w koncu tu moze chodzic o zycie naszego maluszka Co myslicie?

ten figuruje w testach...
http://allegro.pl/item335041361_fotelik_fair_super_bimbo_tre_0_18kg_nowosc_wawa.html

Hmmmm, wiecie co...
Zaczelam czytac o fotelikach... Wczoraj maz usiadl i poszukal strony o testach bezpieczenstwa fotelikow...

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

mojeauto.pl

...no i teraz mysle, ze przeciez najwazniejsze jest by fotelik byl bezpieczny... a taki do 18kg z tego co pisza to jest srednio do ok.4lat... wiec z pewnoscia jak kupie go teraz posluzy nam min. 3 lata... no i chyab lepiej nie kupic jakiejs tam zabawki czy kupic tansza, a nabyc fotelik, ktory jest naprawde bezpieczny... w koncu tu moze chodzic o zycie naszego maluszka Co myslicie?

ten figuruje w testach...
Fotelik Fair SUPER BIMBO TRE 0-18kg NOWOŚĆ WAWA (335041361) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo ciekawy jest ten fotelik:tak:

Bardzo ciekawy jest ten fotelik:tak:

no fajnie wyglada... ale okazuje sie, ze na temat tego modelu w testach jest b.d (brak danych:angry:) brrrrr!!!!

A co do lozeczka turystycznego, to tez pewnie bedziemy sie niedlugo rozgladac:tak: jak dla mnie wazna jest cena - w konuc, dziecko bedzie tam sporadycznie;-) a najladniejsze to to ostatnie - no i najdrozsze:-D

no fajnie wyglada... ale okazuje sie, ze na temat tego modelu w testach jest b.d (brak danych:angry:) brrrrr!!!!

A co do lozeczka turystycznego, to tez pewnie bedziemy sie niedlugo rozgladac:tak: jak dla mnie wazna jest cena - w konuc, dziecko bedzie tam sporadycznie;-) a najladniejsze to to ostatnie - no i najdrozsze:-D

Noto podoba nam sie to samo:-)jezeli chodzi o fotelik to pisalam jakis czas temu do producenta i sam napisal mi ze jest wiele fotelikow ktore nie braly jeszcze udzialu w testach z roznych wzgledow np. jest to nowosc lub cos innego co nie oznacza ze sa one duzo gorsze.
Napisal mi ze w pierwszym rzedzie najwazniejsze jest zeby fotelik spelnial wszystkie wymogi i posiadal certyfikat. Jak dla mnie wiarygodnie i modrze to brzmi:-)

priorixp_200_1_b.jpg

Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Priori XP
według mnie to maxicosi i graco wychodzi najlepiej w testach i chyba odzałuje i kupie.
hit2005.gif
autozeitung.gif
primababy.gif
oamtc.gif
mbgold_2008.gif
hit2002.gif
naj2003.gif

reklama
Maxi Cosi jest the best:tak::tak::tak:

...hmmm, a ja musze miec przedzial 0-18kg, bo nasz zestaw juz sprzedajemy (godola + spacerowka + fotelik) ...a komplet to komplet, wiec fotelik tez idzie do ludzi... a naszemu Skawrusiowi chcemy juz kupic ten 0-18kg... no a Maxi Cosi nie a takiego przedzialu... poki co Oskar wazy k.8300g (tak mysle bo 7 marca wazyl 7900g...)

Do góry