reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

JAK BEDE MIALA JESZCZE KIEDYS DZIDZIE TO KUPIE NA POCZATEK TAKA KOLYSKE
PI_ZB001-TUS_05_500x500.jpg

PI_ZB001-TUS_02_500x500.jpg

PI_ZB001-TUS_03_500x500.jpg

reklama
Karina zupełnie nie rozumiem co jest nie tak z tym Twoim krzesełkiem.
Sama wolalabym taki niz ten co mam.
Zobacz jaki jest funkcjonalny.Jak dziecko podrosnie ma swoj stoliczek i krzesełko.
A to,ze nie ma kółek,odchylanego oparcia itp.To co?
Przecież dziecko ma zjeść i tyle.
Ja bym brała :tak::tak:

Wogóle uważam,ze zabawki w Polsce są cholernie drogie i nie dziwię Ci sie Elbra :no:
Mnie samej by nie bylo stac na to gdybym mieszkala w Pl.Zarabiałam jak tam mieszkałam cale 700 zl :szok:
4 zabawki i po mojej wypłacie :szok:
Czasem wychodzi,ze zabawki w Pl sa droższe niz tutaj w Irlandii :baffled:
Ja sie nie dziwie Wam mamusie,ze kupujecie sliczne,wymyślne zabawki.To Wasze pierwsze dzieci i chcecie dla nich jak najlepiej i najładniej.
Sama tak miałam z Antkiem :tak::tak::-):-)
Ale odczuwam lekką ulge,ze Matt ma wiekszośc zabawek po Antku.A raczej wspolnie je maja :-D:-D

Mateuszek bawi sie teraz zabawką pokoleniową :-D
Bawiła sie nią moja mlodsza siostra,Antek i teraz on.
339490274

Anineczka i Elbra zgadzam sie w 100% ze wszystko jest cholernie drogie,i ciezko mi samej z kasą ale odkładam i sobie odmówie a malemu kupie.Chce aby miał jak najlepiej.

Pusia tez na to patrzałam fajowe do ogrodu...

Anineczka,Elbra moze macie racje:tak:fakt faktem ze troche zapedzilam sie z tym wszystkim.Ja mialam inny wybor i moze dlatego reaguje tak na to.
Mnie troche odstraszaja te ciemne kolory,brak kolek,no i tapiecerka jest bawelniana jezeli chodzi o opracie to jest regulowane w 3 pozycjach.
Z tym ze jezeli chodzi o ten rodzak krzeselka to ten wyglada ladniej
!Krzesełko Do Karmienia ,,OSKAR,,Wysyłka Gratis (338532790) - Aukcje internetowe Allegro
Jedno jest pewne ze nakrecilam sie:sorry2:
Zobaczymy jak przyjdzie tzn juz jest- tylko dostane na chrzciny i wtedy porobie zdjecia i Wam wkleje:-)

Women jak pokazalas ta kolyske to chyba zaczne starac sie o nastepnego maluszka:-)jaka ona piekna:-)
Tak na marginesie to od kilku dni jest mi niedobrze i biegam siusiac czesto:dry:
I to lozeczko turystyczne tez bardzo podoba mi sie kurcze znowu zaczynam nakrecac sie.
Najchetniej wszystko kupilabym dla maluszka ( oczywiscie gdy bylo mnie stac na to):-)

Ja bede sprzedawac swoja hustawke FP bo maly i tak wyrasta z niej i musze zastanowic sie co kupic.
Juz widzialam tez fajne spacerowki ehhhh i tak w kolko hahahahaha.

POZDRAWIAM
KARINA

Women, kolyska sliczna:tak::tak::tak: tez juz ja ogladalam...
hmmm, moze za jakis czas:-D:-D:-D

A co do cen - to u nas maja narzut lekko ponad 100zl na rzeczach, ktore ogladam na Allegro a potem u nas w sklepach...:szok::szok:

Myslalam, o tym foteliku i faktycznie chyba kupie taki od 0 do 18 kg... wydaje mi sie najodpowiedniejszy:-):-):-)

I tez juz wiem, ze zamawiam ogrodek 5w1, nocnik ze spluczka FP, krzeselko do karmienia FP... no i chcialabym opchnac nasz wozek z fotelikiem w komplecie i kupic spacerowke Quinny BUZZ... hmmm... ach te dzieciaczki:-D:-D:-D

A ja sie napaliłam na spacerówke.
Fakt,mam spacerówke,ale juz mi tak zbrzydła,a wogóle jest ciezka,czarna (kolor wybierał moj mąż :angry: )
A ten wózio mi sie najbardziej chyba podoba i jest bardzoooo tani.
flash01new.JPG

Co wy na to?

wow dziewczyny ale cudenka pokazujecie :-)

k88441le6.jpg

U mnie w sklepie ta zyrafa kosztyje 250zł a ten ogródek 227zl SZOKKK JAKA RóżNICA.

ooo te zyrafe tez mam zamiar kupic :tak: ale dopiero za pare miesiecy,ona pomaga maluchowi wstawac,wiec dla naszych pociech za wczesnie

a przybitka cen w sklepach jest masakryczna
pamietam jak chcialam kupic krzeselko uczydelko Milence,u mneiw sklepie 250zl a na Allegro 160zl

Kołyska piękna :))

Mi sie podoba taki bujaczek (ale to dla starszego malucha)
1672_1.jpg

nie drogie a wydaje sie, że mogło by sprawić radość Maluchowi

a my mamy tego konika i jest suuuper
ale...zostalw polsce :-:)-(
dzisiaj siostra do mnei przyjezdza...byla autem w polsce,prosilam by tego konika przywiozla...zobaczymy czy dotrzyma slowa

A ja sie napaliłam na spacerówke.
Fakt,mam spacerówke,ale juz mi tak zbrzydła,a wogóle jest ciezka,czarna (kolor wybierał moj mąż :angry: )
A ten wózio mi sie najbardziej chyba podoba i jest bardzoooo tani.
flash01new.JPG

Co wy na to?

Ja tez zwrocilam uwage na wozek i faktycznie jest niedrogi mi natomast przypadl do gustu jak na razie ten wozek firmy Chicco

oraz ten

Widze ze jest szal na punkcie wozkow firmy Quinny Buzz ale nie wiem czemu nie moge sie przekonac do tych wozkow

KARINA

reklama
jesli chodzi o spacerowki,mam dwie
w polsce zostal BABY DESIGN SPRINT,a tutaj wzielismy parasolke CONECO
i powiem tak,najlepsze wozki,obojetnie czy wielo funkcyjne czy spacerowe to te z pompowanymi kolami

ja teraz dla Hani czailam sie na Qinny spedi albo jakis jeszcze ale zpaomnialam nazwy :-p

a co do siory to przywiozla WSZYSTKIE zabawki jakie zostawilismy w polsce....oprocz konika naktorym najbardziej mi zalezalo :confused2::confused2::huh::huh::unsure:

Do góry