reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Czadowa ta owieczka :tak::tak:

A co myślicie o takim rosnącym z dzieckiem jeździku Cudowny Jezdzik KUBUSIA PUCHATKA Smoby, NOWOŚĆ!! (334702375) - Aukcje internetowe Allegro
pooh.jpg
\

Pusia jezdzik fajny ja tez na taki patrzalam tylko Chicco
ORYGINALNY CHICCO SAMOCHODZIK 4 w 1 -- QUATRO (335502607) - Aukcje internetowe Allegro

Pokazywalyscie dziewczyny jeszcze na glownym forum takie "maty"ze zabawkami ktore montuje sie w wozkach spacerowych ktore maja tacki.
Ja mam w wersji spacerowej u siebie pałak dosc gruby i fajne nawet jest to rozwiazanie wtedy
ŁUK PAŁĄK Z ZABAWKAMI DO WÓZKA FOTELIKA ... (334853822) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy sprawdzi sie cos takiego?????

A i mam pytanie jak wsawiacie dziewczyny zdjecia?????to nie podylalabym linkow????Sorki moze glupie pytanie ale poprostu nie wiem:sorry2:

Wszystkie zabawki są fajne i o gustach sie nie rozmawia.
Karina ja zamawiam ten ogród 5w1 wydaje mi sie bardzo funkcjonalny
Ten jezdzik tez przykuł moją uwagę wsumie jeden juz mamy od chrzestnego ale nie taki fajny.
Ten pałąk średnio mi sie podoba i chyba raczej bedzie przysłaniał w wozku cały swiat małemu,do łóżeczka to ok,ale do wozka kupiłabym cos mniejszego.Zaraz cos poszukam, i wkleje

Dziewczyny a co myslicie o kupnie siedzącego fotelika
Sa one od 9kg
Gdy dziecko juz dobrze siedzi i ma wlasnie taką wagę to można zmienić fotelik na siedzący?
Małemu pewnie też byłoby wygodniej i widziałby świat?

Ten jezdzik tez przykuł moją uwagę wsumie jeden juz mamy od chrzestnego ale nie taki fajny.
Ten pałąk średnio mi sie podoba i chyba raczej bedzie przysłaniał w wozku cały swiat małemu,do łóżeczka to ok,ale do wozka kupiłabym cos mniejszego.Zaraz cos poszukam, i wkleje

Też planuje kupić ten ogródek 5w1 . Bardzo mi sie on podoba i może towarzyszyć maluchowi długo. Fajnie, że robi sie z niego ławeczkę ze stolikiem. Już nie mogę doczekać sie kiedy mu to kupimy tylko cholerka na razie troszkę kasy brak ...

Women zgadza sie ten palak wszystko w wozku przysloni ja jego nie wzielam natomiast zamowilam ten ogrod 5w1 dzisiaj rano dostalam potwierdzenie wyslania wiec mysle ze w poniedzialek najpozniej wtorek powinno byc razem z mata:tak:

KARINA

reklama
Do góry