reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Women Allanek ma tez czerwona fure! Tutaj widzialam nawet chlopca w rozowym wozku ale to juz chyba przesada!!! Ten czerwony faktycznie ladniej sie prezentuje choc i temu pierwszemu nic nie brakuje! Niektorzy zeby im dziecka nie zauroczyc wiaza czerwone kokardki a ja sobie mowilam ze ja nie musze bo caly wozek jest czerwony! Do dziewczynki naprzyklad pasoewaly by wesole kolory a wiele matek wozi swoje slicznotki w czarnych furach i tez jest oki!!!!

Kochane mam do wyboru:
Quinny Formula XL (230903481) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAW ## Maxi-Cosi ## OKAZJA !!! (229550340) - Aukcje internetowe Allegro
te dwa wózki dogadałam sie odnosnie ceny,bardziej poodba mi sie ten czerwony lecz sie zastanawiam czy wypada chłopca wsadzic w ten kolor,a ten drugi czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na jego temat bo napisane jest ze to jakas limitowana droższa wersja,widac ze stelaz jest inny.Pomocy dzis decyzje musze podjąć/

Women to na ktory sie zdecydowałas? speedy?? :-):cool2:
jesli chodzi o czerwony kolor to mam kolezanki co synkow woza w takim wozku :tak:
a czemu dzis musisz podjac decyzje?

Mirka ja nic nie kupuje do wozka :no:
Milena urodziła sie latem to w gondoli wylozyłam kocyk i jak było chlodniej to przykrywałam Mili i tak jezdzilysmy

teraz bedzie zima to inna sprawa
maluchowi kupuje kombinezon-spiworek,do tego grubiutki kocyk i mysle ze wystarczy

Women to na ktory sie zdecydowałas? speedy?? :-):cool2:
jesli chodzi o czerwony kolor to mam kolezanki co synkow woza w takim wozku :tak:
a czemu dzis musisz podjac decyzje?

Lilka bo napisałam do Pani jaka cena bez licytacji i najpierw mi ją podała wiec myślałam ze dziś zakończy przed czasem i po sprawie ale okazuje sie ze jednak kaze mi licytować,i cena moze wyjsc znacznie wyzsza i moze nawet nie wygram tej aukcji do dupy z tym wszystkim,poza tym potrzzebuje albo rachunek albo umowe kupna sprzedazy do sądu,wiecie w jakim celu.

reklama
Do góry