reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Dziewczyny, nie wiem bo nie zdazylam wszystkiego przeczytac ale Next jest tez w Polsce..
Ja tez czesto tam kupuje ubranka jak jestem w IE a teraz weszlam do ich sklepu w warszawie i ciuszki byly te same co na wyspie...

reklama
Maraniko - to co? Zamawiamy na ebayu w Stanach? Dogadalam sie z kuzynem ze mozna podac jego adres sprzedawcy i wtedy on przesle do mnie (przesylka droga morska - moze isc nawet dwa tyg.).

Carioca jasne tylko ja nie mam karty visa do konta dolarowego:-( więc nadal nie wiem jak z płatnościami. A mogłabym skorzystać z Twojego konta na ebuy? Bo ja nie mam:-:)zawstydzona/y: A w ogóle to na zakupy zapraszam do siebie:-) Tzn do mnie na kawunię, oczywiście ze Stasiem:tak:

Blimka no to jestem w szoku, bo z tego co wiem jeszcze jakiś czas temu nexta nie było w ogóle, a mogłabyś dać namiary gdzie jest dokładnie? Bo może wybierzemy się do prababci Muńka do Wawy to byłaby okazja Tak samo jak GAP'a nie ma, owszem można dostać ich rzeczy ale w prywatnych butikach i ceny są 2 razy większe niż w sklepie na wyspach czy w stanach, ot choćby przykład gdzie trzypak śpioszków next kosztuje 13 funtów, a u nas znalazłam za 125 zł:szok:

Maraniko - sklep Next jest w centrum handlowym Złote Tarasy, zaraz obok dworca centralnego. Z tego co zauważyłam to ceny były porównywalne (w przeliczeniu) do tych w Irlandii. Trzeba by dokładnie policzyć co wyjdzie taniej opłata za przesyłkę czy przejazd do warszawy
złote tarasy next
pozdrowienia

A my zamówiliśmy na allegro nosidełko Infant Active. Byliśmy wczoraj w hurtowni i identyczne tylko innej firmy kosztowało 270zł a to na allegro 70zł. Kalkulacja była prosta i może za kilka dni przyjdzie do nas pocztą :-D

Ja jak już pisalam choruję na ten leżaczek-krzesełko do 18 kg Fisher Price'a. W tym miechu trochę się spłukałam, zresztą na Allegro z okazji Gwiazdki ceny skoczyły w górę. Obiecałam sobie, że za pieniążki, które Tymo dostanie od gości z okazji chrzcin kupię mu właśnie ten gadżet.

reklama
Do góry