reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

A i jeszcze jedno kolory na zdjęciach na ich stronie są często zbyt rozjaśnione i rozmyte, w rzeczywistości są bardziej nasycone i pełniejsze. Dla przykładu cyknę fotkę takiego zestawu w kolorowe paseczki i wstawię zdjęcie ze strony dla porównania, ale to może w temacie zakupów dla dzieci, żeby tu nie zaśmiecać dziewczynom wątku.

reklama
maraniko - a czy na tym koncie walutowym masz karte kredytowa? Bo jak masz to nie ma problemu. tylko musialabys sie zorientowac w swoim banku ile to kosztuje.

Moge kupowac w Next, nie ma sprawy. Ja ostatnio kupilam Olafowi za 10 funtow :
13640508.jpg

teraz juz sa po 12.
Napiszcie mi co chcecie i juz. Szczerze mowiac nie wiem jak najtaniej kase mozna do UK przesylac. Moja mama kiedys wyslala mi western union ale to chyba nie jest zbyt tanie...

wester union to zdziercy, ja moge wysylac z mbanku normalnie. Chwilowo nie bede Cie molestowac, bo czekam na dwie paki ubranek po 2 budrysach mojej kolezanki. Zobacze wtedy co mi bedzie potrzebne.

No racja można z mBanku:-) Ale ze mnie głupek....
Harsh jeśli nie będzie to problemem to ja chętnie skuszę się na paczuszkę tylko jeszcze jak możesz podać mi orientacyjne koszty przesyłki paczki do polski. Tylko teraz tak myślę...jak nie masz konta to nie zrobię przelewu z mBanku, najwyżej wyślę Western Union to będziesz miała już następnego dnia. Tylko powiedz szczerze czy teraz przed świętami to nie jest dla Ciebie zbyt duże obciążenie? Bo jak tak to pisz śmiało, mogę spokojnie zaczekać do czasu kiedy sama wybierasz się na zakupy dla Olafka to przy okazji może coś kupisz wtedy dla nas, bo nie chcę żebyś specjalnie biegała po sklepach za rzeczami dla mnie:zawstydzona/y: A tak abstrahując kombinezonik super:tak:

To wam sie przyznam przy okazji, ze po powrocie do Polski (poczatewk nowego roku) zamierzam otworzyc sklepik z takimi rzeczami...w tym z roznymi gadzetami...

Ja mam konto, ale nie w mbanku jakby co. A obciazenie to dla mnie nie jest duze, bo ja i tak wiekszosc online kupuje :)

reklama
W moim centrum ;) ( a raczej tym nqajblizszym mnie) jest sklep gapa. Ja uwielbiam ciuchy (lubie naturalny styl), ale jak zobaczylam ich ceny to az sie zdziwilam skad je wzieli. W Polsce byly tansze.

dziewczyny, umowimy sie tak..Ja zamowie ciuchy jhakie bedziecie chcialy, wysle Wam i po tym dopiero mi wplacicie kase. W Next jest na tyle fajnie ze kiedy kupuje sie online mozna zwrocic poczta ciuchy i napisac ze sie go nie chce albo ze inny rozmiar i oni albo odsylaja ta rzecz w dobrym albo oddaja kase,

Do góry