reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
No to pozazdrościć szefowej!:tak: Ja na swojego szefa w sumie nie mogę narzekać bo nie raz i nie dwa w życiu mi pomogał ale na taki prezent raczej by nie wpadł.

To prezent na Mikołaja wszystkie firmowe dzieciaki dostają a wybrałam go sama szefowa przyniosła gazetkę z makro i kazała mi coś wybrać a że byłam w takim szoku (nikt mnie nie uprzedził że jest taki zwyczaj :wściekła/y:) że palnęłam o teletubisie no a dopiero potem zobaczyłam cenę chyba brutto 100 zł fakt że szefowa powiedziała do ok 100 zł ale potem było mi strasznieee głupio że mogła sobie pomyśleć że chciałam to wykorzystać na maksa :zawstydzona/y: potem próbowałam zaproponować coś tańszego ale już było za późno .... strasznie mi wstyd :zawstydzona/y: właściwie od kiedy pracuje popełniam same gafy :zawstydzona/y: ale nie specjalnie ... cały czas o tym myślę ale tak to jest jak się szybciej mówi niż myśli:zawstydzona/y:

Luandzia daj spokój przynajmniej Zuzia będzie miała fajowy prezent. Koleżanki mała ma ten domek i go uwielbia z tym że ona to wogóle uwielbia teletubisie a moja Natala to nawet nie wie co to teletubisie bo ja ich nie znoszę więc jej nie pokazuję:zawstydzona/y: a moim zdaniem gafy nie popełniłaś bo przecież nikt nie określił kwoty do której macie wybierać.

Powiedziała że do ok 100 zł ale teraz mi głupio bo mogła pomyśleć że chciałam to wykorzystać na maksa ... a to nie prawda dobra nie mam zamiaru już się tym dłużej zadręczać teraz mam większe problemy :-(

reklama
Do góry