reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Polecam to DREWNIANY POCIĄG ZABAWKA EDUKACYJNA EKOLOGICZNA (489047066) - Aukcje internetowe Allegro
Maciuś to ma i bardzo lubi się tym bawić. Uczy dopasowywać kształty.
Podoba mi sie..i cena jest ok. Moze sie skusze.
Justyna - ja tez myslalam o tych cymbalkach ale skoro badziewie kupie zwykle - byle kolorowe...Stas i inne bąble byly zaczarowane nimi jak bylysmy w Centrum Zabaw!
Bylam dzis w Biedronie..i nie podbaja mie sie te kolejki, garaze itp. Zreszta to rzeczywiscie dla starszych dzieci i bedzie fajne ale za rok. Podobaly mi sie tylko takie duze klocki ale zauwazylam je jak stalam juz w gigantycznej kolejce.:nerd::baffled:

reklama
Polecam to DREWNIANY POCIĄG ZABAWKA EDUKACYJNA EKOLOGICZNA (489047066) - Aukcje internetowe Allegro
Maciuś to ma i bardzo lubi się tym bawić. Uczy dopasowywać kształty.

czy takie zabawki sa tylko na allegro? u nas w dzieciecych takich raczej nie uraczysz, w hipermarketach sie nie spotkalam z takim zwyklym pociagiem :-(
ktoras pisala o cymbalkach. tez chce kupic piotrusiowi jakies zwykle na mikolaja. i do tego ksiazecze. ostatnio nic innego nie robi tylko oglada ksiazeczki i wszystko w nich pokazuje a ja musze mu mowic co to jest (czyli odwrotnie niz byc powinno :-D). ostatnio sie usmialam, bo pokazywal mi kwiatek no wiec ja mowie "kwiatuszek" a on nie i znowu to samo pokazuje. wiec ja znow "kwiatuszek"... i tak kilkanascie razy az w koncu piotrek juz taki zly dmuchnal mi w twarz :-D (jak na wiatrak). i rzeczywiscie rysunek bardziej przypominal wiatraczek niz kwiatuszek :-D:-D:-D

a tak wogole to piotrek jakby ostatnio zabawek nie zauwazal. najlepsze sa sprzety codziennego uzytku, duze plastikowe klocki i wspomniane ksiazeczki. zreszta cale dnie spedzamy raczej na wyglupach, na zabawie w chowanego i na gonieniu sie niz na edukacyjnych zabawach.

ktoras pisala o cymbalkach. tez chce kupic piotrusiowi jakies zwykle na mikolaja.
U nas cymbałki zdały egzamin przez ....2 minuty:sorry: teraz lezą w koszu z pozostałymi pierdami.. Największym zainteresowaniem cieszyła się pałeczka do grania- dopóki nie została połamana:laugh2:
Dziewczyny, jak Was podczytuje to dochodzę do wniosku, ze moje dziecko nie ma w ogóle zabawek:szok: Autentycznie nie ma stoliczków, krzesełek, kostek itp edukacyjnych bajerów. Ale przyczyna jest taka jak u Izy tzn.
cale dnie spedzamy raczej na wyglupach, na zabawie w chowanego i na gonieniu sie niz na edukacyjnych zabawach.
U nas jeszcze dochodzi pokazywanie zwierząt i czytanie książeczek a zabawki są be:eek: Może sie odmieni.
A skłamałam, mały ma pianinko , które też naśladuje zwierzęta- tez długo nie zagrzeje miejsca w rozkładzie dnia Damiana.

Pamiętacie tą kuchnie Kubusia Puchatka wczoraj przyszła i dzisiaj ją rozpakowaliśmy i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie zwróciłam uwagi że to podróbka ale to już moja wina i cóż przy montażu odpadły trzy zaczepy(dobrze że Zuzia ich nie połknęła:szok:) :wściekła/y: i są ostre krawędzie generalnie nadaje się tylko do śmieci na pewno nie dla dziecka (bez względu na wiek)
na pewno ją odeśle i wystawie negatywny komentarz ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kuchnia kubusia puchatka z muzyką -Duża-Tanio!! (492685824) - Aukcje internetowe Allegro

KUCHNIA KUBUSIA PUCHATKA !!!!111 (492918394) - Aukcje internetowe Allegro

wiem głupia jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętacie tą kuchnie Kubusia Puchatka wczoraj przyszła i dzisiaj ją rozpakowaliśmy i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie zwróciłam uwagi że to podróbka ale to już moja wina i cóż przy montażu odpadły trzy zaczepy(dobrze że Zuzia ich nie połkneła:szok:) :wściekła/y: i są ostre krawędzie generalnie nadaje się tylko do śmieci na pewno nie dla dziecka (bez względu na wiek)
na pewno ją odeśle i wystawie negatywny komentarz ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kuchnia kubusia puchatka z muzyką -Duża-Tanio!! (492685824) - Aukcje internetowe Allegro

KUCHNIA KUBUSIA PUCHATKA !!!!111 (492918394) - Aukcje internetowe Allegro

wiem głupia jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj przestan, jak glupia. Jestes uczciwa i wierzysz w uczciwosc innych - to b.pozytywna coraz rzadsza cecha bo "liczy sie" na ile ktos jest cwany i przebiegly wrrr:crazy:
Zreszta na fotce wyglada bardzo porzadnie. Jesli mozesz odeslac odsylaj od razu!

Do góry