reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Oj przestan, jak glupia. Jestes uczciwa i wierzysz w uczciwosc innych - to b.pozytywna coraz rzadsza cecha bo "liczy sie" na ile ktos jest cwany i przebiegly wrrr
Zreszta na fotce wyglada bardzo porzadnie. Jesli mozesz odeslac odsylaj od razu!
Nie wiem czy moge ale na pewno odeśle bo dostaje białej gorączki jak patrze na ten szmelc
zakończenia są ostreluandzia, ja tez bym sie nabrala bo ta kuchnia wyglada na bardzo fajna i porzadna. a co do ostrych krawedzi, to ich nie iwdze, bo raczej wszystko jest zaokraglone
a poza tym chyba przy samym montażu nie powinny odpaść trzy elementy w końcu to jest dla dzieci
Ostatnia edycja:
tmadzik
Fanka BB :)
Jak już pisałam luandzi na PW też kupiłam podróbkę. Dzisiaj doszła jeszcze jej nie widziałam bo przyszła na inny adres. Jutro ją zobaczę. Ale już wiem, że to podróbka. Jutro M zobaczy i ewentualnie kupi oryginalna kuchnię w selgrosie. Nie chcę niebezpiecznych zabawek w domu
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No niestety tak jest jak kupujemy patrząc na zdjęcie. Człowiek wierzy jak taki głupi,a później jest wściekły sam na siebie,że taki naiwny. Ciekawe,czy kasę oddadzą
Tak to ja się na gawędziarkę napaliłam a raczej nie tyle ja co Tuśka bo jak ją dorwała we Wrocławiu to był cyrk bo nie chciała wyjść ze sklepu:-) Dla pewności pokazałam jej ją ostatnio w l'eclercu i znowu była zachwycona i nie chciała jej oddać tak więc na gwiazdkę napewno będzie gawędziarka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Chcecie kupić krzesełko uczydeło,czy już macie, dobrze kojarzę? Bo zastanawiam,czy to nie są podobne do siebie zabawki?Tak to ja się na gawędziarkę napaliłam a raczej nie tyle ja co Tuśka bo jak ją dorwała we Wrocławiu to był cyrk bo nie chciała wyjść ze sklepu:-) Dla pewności pokazałam jej ją ostatnio w l'eclercu i znowu była zachwycona i nie chciała jej oddać tak więc na gwiazdkę napewno będzie gawędziarka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ok, to może i ja pokuszę się na gąsienicę,bo podoba mi się tylko nie miałam jej w rękach,a nie chcialabym kupować 2 zabawki, która różni się tylko zewnętrznie
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
SMYK też ma fajne zabawki smyk katalog - preview
Podziel się: