reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

luandzia, ja tez bym sie nabrala bo ta kuchnia wyglada na bardzo fajna i porzadna. a co do ostrych krawedzi, to ich nie iwdze, bo raczej wszystko jest zaokraglone:sorry:

reklama
Oj przestan, jak glupia. Jestes uczciwa i wierzysz w uczciwosc innych - to b.pozytywna coraz rzadsza cecha bo "liczy sie" na ile ktos jest cwany i przebiegly wrrr:crazy:
Zreszta na fotce wyglada bardzo porzadnie. Jesli mozesz odeslac odsylaj od razu!

Nie wiem czy moge ale na pewno odeśle bo dostaje białej gorączki jak patrze na ten szmelc

luandzia, ja tez bym sie nabrala bo ta kuchnia wyglada na bardzo fajna i porzadna. a co do ostrych krawedzi, to ich nie iwdze, bo raczej wszystko jest zaokraglone:sorry:
zakończenia są ostre
a poza tym chyba przy samym montażu nie powinny odpaść trzy elementy :baffled:w końcu to jest dla dzieci

Ostatnia edycja:
Jak już pisałam luandzi na PW też kupiłam podróbkę. Dzisiaj doszła :angry: jeszcze jej nie widziałam bo przyszła na inny adres. Jutro ją zobaczę. Ale już wiem, że to podróbka. Jutro M zobaczy i ewentualnie kupi oryginalna kuchnię w selgrosie. Nie chcę niebezpiecznych zabawek w domu :crazy::angry::no::wściekła/y:

No niestety tak jest jak kupujemy patrząc na zdjęcie. Człowiek wierzy jak taki głupi,a później jest wściekły sam na siebie,że taki naiwny. Ciekawe,czy kasę oddadzą:sorry:

Tak to ja się na gawędziarkę napaliłam:-D a raczej nie tyle ja co Tuśka bo jak ją dorwała we Wrocławiu to był cyrk bo nie chciała wyjść ze sklepu:-) Dla pewności pokazałam jej ją ostatnio w l'eclercu i znowu była zachwycona i nie chciała jej oddać tak więc na gwiazdkę napewno będzie gawędziarka:tak:

Tak to ja się na gawędziarkę napaliłam:-D a raczej nie tyle ja co Tuśka bo jak ją dorwała we Wrocławiu to był cyrk bo nie chciała wyjść ze sklepu:-) Dla pewności pokazałam jej ją ostatnio w l'eclercu i znowu była zachwycona i nie chciała jej oddać tak więc na gwiazdkę napewno będzie gawędziarka:tak:
Chcecie kupić krzesełko uczydeło,czy już macie, dobrze kojarzę? Bo zastanawiam,czy to nie są podobne do siebie zabawki?

Krzesełko kupiliśmy woże w bagażniku i mała dostanie na mikołaja a gąsienicę dopiero kupię na gwiazdkę. A te zabawki różnią się dla mnie ogromnie.

Ok, to może i ja pokuszę się na gąsienicę,bo podoba mi się tylko nie miałam jej w rękach,a nie chcialabym kupować 2 zabawki, która różni się tylko zewnętrznie

reklama
Do góry