reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Wiele razy czytałam i słyszałam,że dzieci do ok. 3 roku życia lubią bawić się wszystkim. A moim zdaniem my dorośli mamy schizę jak chłopiec bawi się lalkami. Nawet gdyby dzieciątko miało być homo(bo zapewne o to chodzi) to napewno nie sprawi tego zabawa przez chłopców lalkami, a dziewczynek samochodami. Jak lubią to niech się bawią.

reklama
Luandzia ja jakbym miała teraz wybierać to pewnie wybrała bym ten pierwszy zestaw z krzesełkami. Podoba mi się też druga propozycja ale wydaje mi się że te skrzynie siedziska nie są zbyt wygodne. Natomiast co do zestawu z wózkiem to podobają mi się najbardziej te z graco.:tak:

Ten "Biedronkowy" jest super rozwiązaniem jak jest np. pokój dziecięcy nieduży,bo ma 2 w 1. Fajne. U nas wszelkie krzesełka na razie odpadają,bo ja zagracę sobie pokój,a młody i tak nie będzie siedział

taki PREZENT NA ŚWIĘTA STOLIK + 2 FOTELE DUŻO FOTEK (481810759) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy w biedronce za 69.90

A taki mamy od 2 lat.
IKEA | Zabawa | Meble dla dzieci | SVALA | Stolik dziecięcy i 2 krzesła
Jest super solidny, na krzesłach spokojnie mogą siedziec dorośli. JEdyny minus jest taki że trzeba go pomalować lub polakierować, bo jest surowy.

Te "Biedronkowe " wyglądają fajnie ale wydają mi się mało wygodne :sorry2:
Co do tego stoliczka z Ikei to go widziałam w rossmanie są teraz podobne z tym że właśnie polakierowane ( różowe i zielono -niebieskie) po 140 zł ale nie mają tych bocznych oparć i to mnie zniechęciło do zakupu -byłam już przy kasie ;-)
mnie najbardziej podoba się ten z just fun ale ta cena ...:-(

reklama
Do góry