reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

a dlaczego niby wózki mają być tylko dla dziewczynek 3-letni kuzyn Zuzi uwielbia wózki :-) za to moja córa ostatnio pokochał auta nawet niania dzisiaj mi mówiła żebym jej kupiła książeczkę o pojazdach :rofl2:

reklama
luandzia te drugi zestaw jest świetny, ale ma jedno ale. Krzesełko powinno być wygodne aby nóżki mogło swobodnie "latać" a tu taka skrzynia. Widzę po moich dzieciach, że na obudowanych siedzeniach nie chętnie chcą siedzieć.

Luandzia mnie się podobają dwie pierwsze propozycje. Zastanawiam się czy krzesłka nie są wygodniejesze w uzyciu, bo łatwiej je dziecku przysunąć do stolika itp. Skolei w drugiej opcji można pochować sporo bałaganu.

Jak dla mnie najładniejszy jest ten ostatni z FP. Chyba go dla Oliwki zamówię.

P.S. Tylko czy nie będzie on za wysoki? Teraz dopiero doczytałam, że jest od 3 lat :(

No i chyba jeszcze to:
SMOBY Kuchnia Kubusia Puchatka Disney (473068379) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Wózek nie będzie za duży - jest od lat 3 bo ma małe elementy i nie dostaliby atestu dla młodszych dzieci.
Kuchnia fajna ale jest malutka - wysokość 64,5 cm (to jest wysokość w najwyższym miejscu) a to oznacza że nasze maluchy są już sporo większe i blat kuchenki jest na wysokości ich kolan...

a dlaczego niby wózki mają być tylko dla dziewczynek 3-letni kuzyn Zuzi uwielbia wózki :-) za to moja córa ostatnio pokochał auta nawet niania dzisiaj mi mówiła żebym jej kupiła książeczkę o pojazdach :rofl2:

luandzia dla mnie te zestawy Graco sa swietne! byly w poprzednim katalogu Argosa w UK i bedac ostatnio mialam kupic, ale w nowym jz nie bylo. nie pamietam ile tam kosztowalay:sorry2:
ja myslalam, zeby kupic zestwa i dawac po kolei kolejne zabwki, do ktorych bedzie dorastac

zapomnialam sie odniesc do lalek/samochodow:sorry2:
julitka bardzo lubi sie bawic samocghodami, ma tez wlasnie o nich ksiazeczke i jest szczesliwa! lalkami tez sie bawi.
podobniez chlopcy tez maja taki okres w zyciu, ze powinni/potrzebuja sie bawic lalkami, bo wtedy wytwraza sie w nich opiekunczosc

reklama
Do góry