reklama
AsiaKC
Just mama
Na wózkach dla lalek to ja się nie znam
Ale myślę że: musi mieć koła takie któe będą swobodnie jeśdzić po chodniku, nie tylko w dolu (odpadają małe plastiki wielkości piłeczki ping-pongowej) i dobrze by było żeby się skłądał, bo jak małęj księżniczce znudzi się pchanie to łątwiej go nieść złożony niż rozłożony ;-)
Taki drugi dostaliśmy gratis do fotelika samochodowego (poprzednio) i sprezentowaliśmy chrześnicy Adama.
Ale myślę że: musi mieć koła takie któe będą swobodnie jeśdzić po chodniku, nie tylko w dolu (odpadają małe plastiki wielkości piłeczki ping-pongowej) i dobrze by było żeby się skłądał, bo jak małęj księżniczce znudzi się pchanie to łątwiej go nieść złożony niż rozłożony ;-)
Przeżyłam dziś szok. Taki pchacz u nas kosztuje 130 zł identyczny. Na Boga jakie ceny u nas.
JEŹDZIKI-PCHACZE GARBUSIK STANDARD - WYPRZEDAŻ ! (473471097) - Aukcje internetowe Allegro
a taki 89zł.
SOLIDNY JEŹDZIK Jeep JEŹDZIDEŁKO 6 KOLORÓW!!! (474305872) - Aukcje internetowe Allegro
Taki drugi dostaliśmy gratis do fotelika samochodowego (poprzednio) i sprezentowaliśmy chrześnicy Adama.
donkat
Fanka BB :)
julitka ma taki wozek. jedyny mankament, to to, ze jest naprawde lekki i nie umie jescze czasem wyczuc srodka ciezkosci i sie przewraca.
my mamy inny kolor. te rozwoe pachna wg mnie tandeta
PIĘKNY WÓZEK 3 F. Z REG. RĄCZKĄ. POŚCIEL NOS (473669119) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNY WÓZEK 3 F. Z REG. RĄCZKĄ. POŚCIEL NOS (473669119) - Aukcje internetowe Allegro
tmadzik
julitka ma taki wozek. jedyny mankament, to to, ze jest naprawde lekki i nie umie jescze czasem wyczuc srodka ciezkosci i sie przewraca.
Faktycznie wygląda nie za ciekawie. Wolę dopłacić i kupić coś porządnego.
Właśnie najlepszy byłby składany już teraz nie mam miejsca na zabawki
donkat
Faktycznie wygląda nie za ciekawie. Wolę dopłacić i kupić coś porządnego.
on nie jest kiepski, tylko dla troche starszego dziecka. dla naszych maluszkow to chyba najlepsze beda spacerowki, ktore sa stabilniejsze. inne wozki wielofunkcyjne, ktore sa niby porzadniejsze po prostu sa wieksze i duzo ciezsze,a to tez na razie nie ten etap
W pełni się zgadzam właśnie dlatego nam się sprawdza ta spacerówka bo mała chwyta ładnie za każdą z rączek i prowadzi sobie wózeczek No i się składa a to też ważne.on nie jest kiepski, tylko dla troche starszego dziecka. dla naszych maluszkow to chyba najlepsze beda spacerowki, ktore sa stabilniejsze. inne wozki wielofunkcyjne, ktore sa niby porzadniejsze po prostu sa wieksze i duzo ciezsze,a to tez na razie nie ten etap
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja też chcę kupić na mikołaja Zuzi wózek bo coraz częściej bawi się lalką i misiami sadza na nocnik (swój ) kładzie spać itd
myślałam o czymś takim:
ZESTAW DLA LALEK !GRACO ! NAJTANIEJ ! (482473839) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY ZESTAW FISHER PRICE 7 W 1 GWARANCJA (481348572) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Dora zestaw 5 częściowy w tym łóżeczko (475490257) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
ZESTAW DLA LALEK !GRACO ! NAJTANIEJ ! (482486879) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DLA LALEK FISHER PRICE PIĘKNY ZESTAW 7 EL (481144685) - Aukcje internetowe Allegro
co o tym myślicie?
myślałam o czymś takim:
ZESTAW DLA LALEK !GRACO ! NAJTANIEJ ! (482473839) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY ZESTAW FISHER PRICE 7 W 1 GWARANCJA (481348572) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Dora zestaw 5 częściowy w tym łóżeczko (475490257) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
ZESTAW DLA LALEK !GRACO ! NAJTANIEJ ! (482486879) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK DLA LALEK FISHER PRICE PIĘKNY ZESTAW 7 EL (481144685) - Aukcje internetowe Allegro
co o tym myślicie?
reklama
Podziel się: