reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Na wózkach dla lalek to ja się nie znam :no:
Ale myślę że: musi mieć koła takie któe będą swobodnie jeśdzić po chodniku, nie tylko w dolu (odpadają małe plastiki wielkości piłeczki ping-pongowej) i dobrze by było żeby się skłądał, bo jak małęj księżniczce znudzi się pchanie to łątwiej go nieść złożony niż rozłożony ;-)

Taki drugi dostaliśmy gratis do fotelika samochodowego (poprzednio) i sprezentowaliśmy chrześnicy Adama.

Faktycznie wygląda nie za ciekawie. Wolę dopłacić i kupić coś porządnego.

on nie jest kiepski, tylko dla troche starszego dziecka. dla naszych maluszkow to chyba najlepsze beda spacerowki, ktore sa stabilniejsze. inne wozki wielofunkcyjne, ktore sa niby porzadniejsze po prostu sa wieksze i duzo ciezsze,a to tez na razie nie ten etap

on nie jest kiepski, tylko dla troche starszego dziecka. dla naszych maluszkow to chyba najlepsze beda spacerowki, ktore sa stabilniejsze. inne wozki wielofunkcyjne, ktore sa niby porzadniejsze po prostu sa wieksze i duzo ciezsze,a to tez na razie nie ten etap
W pełni się zgadzam właśnie dlatego nam się sprawdza ta spacerówka bo mała chwyta ładnie za każdą z rączek i prowadzi sobie wózeczek:tak: No i się składa a to też ważne.

reklama
O matko! Dobrze że jak ja kiedyś będę miała córeczkę to Wy będziecie obcykane i powiecie mi po prostu: kup ten i ja kupię ;-)

Do góry