justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Lubię Mikołaja, pewnie,że lubię. Kochany jest w zasadzie tylko taki krzywdzony przez dorosłych mi się wydaje. Najpierw go rozpaskudzili dziadkowie na maxa,a teraz dostaje opierdziel lub na dupę za to,że robi to czego go nauczyli. Ja już walczę z drobiazgami odnośnie Mateusza. Jak był malutki i nie interesował się to teść dawał mu pilota do zabawy. Prosiłam,żeby tego nie robił i co? Teraz słyszę OJ, MATUŚ ZOSTAW!! Oczywiście nie bylabym sobą gdybym siedziała cichoPoza tym Mikołaj od malutkiego jest podrzucany do dzidków,bo szwagierka robiła magistra, później wyjazdy z pracy,a teraz nie dość,że wyjazdy to jeszcze podyplomówkę robi. Ojciec Mikołaja to wogóle szkoda gadać. Mały jest zupełnie inny jak mam go u siebie,a inny jak jest u dziadków,czy z mamą.
A warsztat ma DUŻY WARSZTAT STÓŁ Z IMADŁEM I WIERTARKĄ BAT. (463071770) - Aukcje internetowe Allegro i tor ze stacją paliw. Mam wrażenie,że on ma wszystko.
A warsztat ma DUŻY WARSZTAT STÓŁ Z IMADŁEM I WIERTARKĄ BAT. (463071770) - Aukcje internetowe Allegro i tor ze stacją paliw. Mam wrażenie,że on ma wszystko.