reklama
Nie za każdym razem coś dostaje, dostaje jak wchodzimy z zamiarem kupna
a to inna sprawa
donkat
Fanka BB :)
Nie za każdym razem coś dostaje, dostaje jak wchodzimy z zamiarem kupna
niby tak, ale dziecko nie rozroznia sytuacji i nie rozumie dlaczego raz moze a innym razem nie i zechce, aby zawsze moglo sobie wybierac.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Przyjdzie czas będzie rada
AsiaKC
Just mama
Mój syn (starszy) doskonale rozumie, że często nie kupujemy mimo że dość często kupujemy to co sobie wypatrzy. Nie zawsze od razu ale z reguły dostaje to, co by chciał.
Owszem zdarza się że idziemy do sklepu i mówi: A czy kupimyyyy tooooo, mamusiu, kupimy takie?, Bardzo chciałbym, bardzo mi się podoba.
Ale dotyczy to samej radochy z włożenia do koszyka ;-) Bo często chodzi np o... puszkę kukurydzy czy torebkę kaszki :-)
I rozumie że to my decydujemy.
Owszem zdarza się że idziemy do sklepu i mówi: A czy kupimyyyy tooooo, mamusiu, kupimy takie?, Bardzo chciałbym, bardzo mi się podoba.
Ale dotyczy to samej radochy z włożenia do koszyka ;-) Bo często chodzi np o... puszkę kukurydzy czy torebkę kaszki :-)
I rozumie że to my decydujemy.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mamy już w domu krzesełko uczydełko. W zasadzie jest jeszcze trochę za mały,żeby pojąć o co chodzi,ale jest zachwycony,bo gdzie naciśnie tam gra, mówi, świeci
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila te kredki na allegro od 1 roku??
wiem ze znalazlam gdzies link z tej aukcji i zamowilam je, dzis przyszly i powiem szczerze ze nic specjalnego...myslalam ze beda czyms ochronione tzn jakims plastikiem zeby nie mozna bylo ich zlamac czy ugryzc...a tym czasem mam 24 kredki ktore oprocz tego ze sa dosc grube i latwo je zlapac co jest ich jedynym plusem pewnie wyladuja w buzi malej i polamia sie szybciej niz 'stworza' jakies dzielo....
wiem ze znalazlam gdzies link z tej aukcji i zamowilam je, dzis przyszly i powiem szczerze ze nic specjalnego...myslalam ze beda czyms ochronione tzn jakims plastikiem zeby nie mozna bylo ich zlamac czy ugryzc...a tym czasem mam 24 kredki ktore oprocz tego ze sa dosc grube i latwo je zlapac co jest ich jedynym plusem pewnie wyladuja w buzi malej i polamia sie szybciej niz 'stworza' jakies dzielo....
mamy podobne, świecowe, nie w kształcie patyczka tylko do trzymania jest taki bąbel, też nic specjalnego. W zasadzie zwykłyym ołówkiem mu sie najlepiej rysuje, ale moze za jakis czas załapie o co chodzi i wtedy te kredki beda wygodniejsze od zwyklych.
donkat
Fanka BB :)
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila te kredki na allegro od 1 roku??
ja kupilam grube ale olowkowe. tak mi doradzono. jescze nie uzywalysmy
reklama
Podziel się: