Traktorek fajny tylko mała wkłada wszystko do buzi i boje się, że zadławiłaby się zwierzątkiem :-(. Śmieje sie, że jest podobna do teściowej bo taka porządnicka. Wszystkie najmniejsze paproszki z podłogi podniesie niestety po uważym obejrzeniu wkłada do buzi.
reklama
Kupiłam te dwie rzeczy małemu, z urodzin została mu jeszcze 100 więc się prawie zmieściłam
oki u mnie jak w banku;-);-)Agulka ja tez chce to pudelko okrywcy.Napisz czy dlugo czekalas na dostawe i czy zabawka fajna.Jak bede w pazdzierniku w polsce to przywioze.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny wiem ze to dopiero pazdziernik ale myslalyscie juz o prezentach gwiazdkowych dla naszych mlodszych i starszych dzieciaczkow?
Ja dla malej chcialam konika na biegunach no i wlasnie ten domek odkrywcy.
A dla Fabiana kupie cos co sobie wybierze narazie chcial stroj do krykieta i jakies tam roboty w stylu megarangers czy jak to sie zwie.
Ja dla malej chcialam konika na biegunach no i wlasnie ten domek odkrywcy.
A dla Fabiana kupie cos co sobie wybierze narazie chcial stroj do krykieta i jakies tam roboty w stylu megarangers czy jak to sie zwie.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Szukam jakiś klocków dla Zuzi może macie jakieś sprawdzone które nadają się dla dzieci w naszym wieku???
Ja mam zwykłe plastikowe. Stasio uczy się budować wieżę
Ale takie tez mi się podobają:
MIĘKKIE GUMOWE KLOCKI "CLEMMY" jak nowe (452185735) - Aukcje internetowe Allegro
Ale takie tez mi się podobają:
MIĘKKIE GUMOWE KLOCKI "CLEMMY" jak nowe (452185735) - Aukcje internetowe Allegro
luandzia1
Entuzjast(k)a
Właśnie o coś takiego mi chodzi no i super że są zwierzątka bo Zuzka je uwielbia tylko ja bym wolała nowe ale nigdzie nie mogę znaleźć
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My mamy te klocki. Super sprawdziły się jako gryzaki Narazie Mateusz nie interesuje się nimi.
Podziel się: