reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
no fajne a tą ostatnią pozycję czyli tą różową książkę to my mamy tylko pomarańczową kupiliśmy ją jak jeszcze Ola byla mala i bardzo lubi się nią bawic do tej pory a Mateuszek też ją bardzo lubi bo gra i wydaje dźwięki:tak:
tylko że my ją kupowaliśmy w Auchanie i tam kosztowala ok 32zl:-):tak:

My mamy ale playskoola.
JEszcze PAweł dostał na 1 urodziny i do tej pory się bawi :)
A i Łukasz szaleje! Męczy mnie tylko szukanie piłeczek ;-)

My też mamy z playskoola i Tuśka też ją uwielbia. Teraz chciałam kupić mojemu chrześniakowi ale porównując cenę to chyba na to co Agulka wkleiła link się zdecyduje.

W Anglii taki garnuszek na klocuszek kosztuje 12£ nowka sztuka.Tak zdzieraja w tej polsce na biednych dzieciach ze:szok:

A co do baterii to my tez mamy akumulatorki i ladujemy.

reklama
Fontannę mam, ale jakoś nie przypadła mi do gustu. Ta kostka odkrywcy tez mi sie podoba, takie wszystko w jednym, ale Stasio ma kilka zabawek posiadających te funkcje, więc dublowałabym.

Pochwale sie tym co ostatnio (za roczkowe pieniążki) Stasio dostał i sobie chwalę, a mały ładnie się bawi.

Największa frajda: huśtawka:
NAJLEPSZA HUŚTAWKA 3W1!!! SUPER HIT!!! (451112571) - Aukcje internetowe Allegro

Traktor z odgłosami (uczę Stasia jakie zwięrzątka wydają odgłosy, a poza tym traktor sam jeździ Stasio goni, a farmer fajnie śpiewa):
KIDDIELAND ----------------------- TRAKTOR FARMER (449333749) - Aukcje internetowe Allegro

i zoo (z serii Little People, chciałabym mu kompletować tą serię, bo dziadkowie zawsze daja kase na prezent, wydaje mi sie ze ta seria jest rozwojowa i na dobrych kilka lat):
ST FISHER PRICE LITTLE PEOPLE ZOO PEŁNE WRAŻEŃ (448288341) - Aukcje internetowe Allegro

Oraz Zagadki Smoka Obiboka wreszcie zakupiłam.

Do góry