U nas garnuszek na klocuszek to ostatnio Natalkowy hicior! No i jescze słonik FISHER PRICE - SŁONIK Z KLOCKAMI (435595023) - Aukcje internetowe Allegro tylko fakt o ile w przypadku garnuszka dźwięki mnie nie wkurzają to ten słoń może denerwować
reklama
donkat
Fanka BB :)
Donkat, my też to mamy. Jest super. Maciuś kuma o co chodzi, choć nie do końca, nie kuma, że jak się naciśnie "guziczek" to z komina leci piana, ale myślę, że go to jeszcze nie interesuje, sama piana za to tak:-) No i uwielbia jak puszczam łódkę z tygryskiem, kubusiem i prosiaczkiem po wodzie. Próbuje ją złapać:-) tak samo jak puszczam ich ze zjeżdżali, nie na dąża i śmieje się przy tym. Polecam.
no to fajnie. w takim razie jest to zabawkka na kilka lat, za rok zakumaja o co chodzi z ta piana i im sie nie znudzi-hahaha!
mam nadzieje, ze moja lobuzica tez bedzie zachywcona
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny szukam stolika na ktorym sa takie kolorowe powyginane druty i na nich drewniane kolorowe paciorki.Chyba u Klavell cos takiego widzialam.
Mala bawila sie takim stolikiem u lekarza i bardzo ja to zajelo.I nawet powtarzala po mnie kolory kiedy przekladalam paciorki.
Mala bawila sie takim stolikiem u lekarza i bardzo ja to zajelo.I nawet powtarzala po mnie kolory kiedy przekladalam paciorki.
w Ikei są tego typu zabawki, bardzo fajne io niedrogie zresztą.
to nie jest stolik co prawda: IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka
w Ikei są tego typu zabawki, bardzo fajne io niedrogie zresztą.
My też to mamy i bawią się obydwoje
agulka, ty kiedys pisalam o wodnym siwecie puchatka? fajne to jest? adas kuma o co chodzi/ bo to jest niby od 2 lat, achcialabym cos kupic malej do wanny, bo nie ma sie czym bawic:-(
dopiero teraz odpisuję, jest zachwycony, Dzieci sie kąpią razem ,ale od kiedy ta zjeźdzalnia zamontowana jest do wanny, to jak Maja wchodzi to sie drze, albo ją wypycha z wody. Bo on sam chce się tym bawić
Adaś am naciska, by zjeżdzali i nawet potrafi pianę z komina wydobyć
donkat
dopiero teraz odpisuję, jest zachwycony, Dzieci sie kąpią razem ,ale od kiedy ta zjeźdzalnia zamontowana jest do wanny, to jak Maja wchodzi to sie drze, albo ją wypycha z wody. Bo on sam chce się tym bawić
Adaś am naciska, by zjeżdzali i nawet potrafi pianę z komina wydobyć
kupie na pewno, tylko nie mam czasu zobaczyc jaka jest cena wsklepie, czy sie oplaca tylko na allegro?
Nie wiem jak teraz stoją na allegro, ale ja trafiłam chyba z promocją bo dałam 24 zł + koszt przesyłki, a niedawno patrzyłam to były już po 58zł + kosztykupie na pewno, tylko nie mam czasu zobaczyc jaka jest cena wsklepie, czy sie oplaca tylko na allegro?
w skl;epie widziałam powyżej 50 zł
reklama
donkat
Nie wiem jak teraz stoją na allegro, ale ja trafiłam chyba z promocją bo dałam 24 zł + koszt przesyłki, a niedawno patrzyłam to były już po 58zł + koszty
w skl;epie widziałam powyżej 50 zł
na allegro najtanszy z dostawa kosztuje 55zl
Podziel się: