reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
agulka, ty kiedys pisalam o wodnym siwecie puchatka? fajne to jest? adas kuma o co chodzi/ bo to jest niby od 2 lat, achcialabym cos kupic malej do wanny, bo nie ma sie czym bawic:-(

Donkat, my też to mamy. Jest super. Maciuś kuma o co chodzi, choć nie do końca, nie kuma, że jak się naciśnie "guziczek" to z komina leci piana, ale myślę, że go to jeszcze nie interesuje, sama piana za to tak:tak::-) No i uwielbia jak puszczam łódkę z tygryskiem, kubusiem i prosiaczkiem po wodzie. Próbuje ją złapać:-) tak samo jak puszczam ich ze zjeżdżali, nie na dąża i śmieje się przy tym. Polecam.:tak:

no to fajnie. w takim razie jest to zabawkka na kilka lat, za rok zakumaja o co chodzi z ta piana i im sie nie znudzi-hahaha!
mam nadzieje, ze moja lobuzica tez bedzie zachywcona:-D

Dziewczyny szukam stolika na ktorym sa takie kolorowe powyginane druty i na nich drewniane kolorowe paciorki.Chyba u Klavell cos takiego widzialam.
Mala bawila sie takim stolikiem u lekarza i bardzo ja to zajelo.I nawet powtarzala po mnie kolory kiedy przekladalam paciorki.

agulka, ty kiedys pisalam o wodnym siwecie puchatka? fajne to jest? adas kuma o co chodzi/ bo to jest niby od 2 lat, achcialabym cos kupic malej do wanny, bo nie ma sie czym bawic:-(

dopiero teraz odpisuję, jest zachwycony, Dzieci sie kąpią razem ,ale od kiedy ta zjeźdzalnia zamontowana jest do wanny, to jak Maja wchodzi to sie drze, albo ją wypycha z wody.:tak: Bo on sam chce się tym bawić
Adaś am naciska, by zjeżdzali i nawet potrafi pianę z komina wydobyć

dopiero teraz odpisuję, jest zachwycony, Dzieci sie kąpią razem ,ale od kiedy ta zjeźdzalnia zamontowana jest do wanny, to jak Maja wchodzi to sie drze, albo ją wypycha z wody.:tak: Bo on sam chce się tym bawić
Adaś am naciska, by zjeżdzali i nawet potrafi pianę z komina wydobyć

kupie na pewno, tylko nie mam czasu zobaczyc jaka jest cena wsklepie, czy sie oplaca tylko na allegro?

kupie na pewno, tylko nie mam czasu zobaczyc jaka jest cena wsklepie, czy sie oplaca tylko na allegro?
Nie wiem jak teraz stoją na allegro, ale ja trafiłam chyba z promocją bo dałam 24 zł + koszt przesyłki, a niedawno patrzyłam to były już po 58zł + koszty

w skl;epie widziałam powyżej 50 zł

reklama
Do góry